No wlasnie.
Kiedys w ramach doswiadczenia sprawdzlismy na kurzych zwlokach (piekarnik gazowy bez termostatu i chwila zapomnienia)
Popiół byl, ale nic się nie chcialo odrodzic.
Może trzeba bylo indyka albo gęś?
W bardzo wielu bajkach jest! Bajek nie czytałeś?
I na starym forum tez byl…
No wiesz - jakoś tak nie pamiętam, co było na starym forum
100%
Gienio!
9/10.
@Bingola , @collins02 , ja tak pół żartem pół serio, ale mnie denerwujecie . Nie uważam się za głupią i tępą, ale Wasze teksty, że te quizy obrażają Waszą inteligencje wpędzają mnie w kompleksy. Aż głupio mi podawać wynik w takim razie, jak Wy takie nastawienie chłopacy macie do tematu;))
11/15.
Właśnie nastawienie mam inne i quizy robię bo lubie sie i sprawdzać i uczyć.Specjalnie dla Ciebie raz jeszcze przeleciałem te pytania i…Jak widze ze ktoś pyta o Hitchcocka,pokazuje jego zdjęcie i jeszcze kadr z Psychozy to zastanawiam sie ilu bylo Czterech pancernych
No dobra,masz rację.Następnym razem powstrzymam sie od komentarzy
Ja też lubię się sprawdzać i przy okazji uczyć,ale nawet gdybym znała wszystkie odpowiedzi to bym nie pisała, że to pytania z elementarza :)) bo tak nie myślę.
No to będę zlosliwa?
Co jeszcze pamietasz?
Kujonstwo zaczyna sie od 11/10
A Ty nie bądz taka mądra bo sama piszesz ze leciutko itp. I na to samo wychodzi.
Ja nie w kwestii, ze spacerkiem.
Pewnie, ze pisze i pisac będę
Chodzi mi o to, że jak trafisz na tematyke, o ktorej tylko słyszałeś, ze podobno w przyrodzie wystepuje to dobrze, ze nie ma w testach wynikow ujemnych.
Sporo można na zasadzie eliminacji ewidentnych bzdur, ale…
Ha!
Mialem kibel z chemii ale ten quiz zrobiłem 9/10 z bykiem w pytaniu 9!
Wystarczyło sie nie śpieszyć
Ha,cha,kha!!!
Tego jeszcze w tym kinie nie grali…Wystarczy sie nie spieszyć.
Nauki ścisłe-10/10
Pierwszy i zapewne ostatni raz w życiu.Na ogół nie wychodzę z 5 w takich quizach.Ale ten,poza wzorem którego nie byłem pewien,nawet dla mnie był prosty.
No widzisz, jednak cos Ci w szkole do glowy wbili
Jak mawiała pani od biologii…Czego sie raz człowiek nauczy,tego nie powinien zapomnieć
Tak cudownie to nie jest ale i tak,rezultaty wykazały ze cosik faktycznie pozostało…
Dwa razy po osiem…
Też łatwe: pierwszy 9, drugi 10