A z czego będą pieniądze?

Nie lubisz ryzu i kaszy xd to tez wiem :rofl:

1 polubienie

5 polubień

Są i bywają po 10 pln .

2 polubienia

A możesz Jarek? nie znam niemieckiego…

1 polubienie

A z czego będą pieniądze? Pieniądze będą z dodatkowych drukarni… Dużo pieniędzy… :roll_eyes: :crazy_face:

4 polubienia

A może będą z ryżu? Papier ryżowy… A ma coś wspólnego z ryżem? bo drogi jest.

2 polubienia

Jeszcze mogę, Piotrek. Znajomość obcego języka do tego niepotrzebna… :stuck_out_tongue: :innocent:

2 polubienia

To proszę tłumacz mi :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie wiem, ile kosztuje ryż? Nie jadam ryżu.

2 polubienia

Tak użyłem tłumacza google

1 polubienie

Jedno drukowanie autentyczne już przeżyłem w 89 roku. Czasy cwaniaków i kombinatorów. Nie było chyba nikomu wesoło, wypłaty w milionach, i obcięte 4 zera do denominacji, stracili ci uczciwi bez znajomości

3 polubienia

A ryż jadamy nieświadomie. W wielu gotowych daniach jako wypełniacza go używają

1 polubienie

Tak kredyty na wille spłacone za 3 miesiące pracy . Pamietam.

1 polubienie

Gdybym wyczuł, rzyg…

3 polubienia

Nie wyczujesz. Ale cię rozumiem. Ja mam z daniami z vegetą. Już 2 razy wyczułem zaprawianie mięsa .

2 polubienia

Ja Hołowni nie chcę bo to znów “mniejsze zło” A oni są jak pis… Obiecują że będzie inaczej a robią tak samo albo jeszcze gorzej.

2 polubienia

Nie mam pojęcia, jak rządzili by hołowszczycy? Ale gorzej od PiS, to ewwntualnie Konfederacja.

3 polubienia

No raczej by było inaczej. Konfederacja to faszyzm trochę. Hołownia … no raczej za bardzo w katolicyzm. Polska nie ma dobrej partii. I nie będzie miała bo obecnie każdy polityk ma wyciągane haki. Naszą bolączką jest IPN. By to miało sens powinno się na ipn kupić tonę benzyny i spalić to coś.

Naszą bolączką są też i spółki skarbu państwa i wiele innych.
Podoba mi się katolicyzm Hołowni, ale nie podoba mi się to, że nie chce KK odciąć od żłobu, tak, jak w cywilizowanych krajach.
Niech ci, co wierzą, sami utrzymują swój kościół, a dotacje od państwa, tylko na zabytki kościelne w ścisłych rozliczeniu za każdą cegłę.

3 polubienia

Ryż średnio po 4 zł luzem za 1kg, paczkowany 6 - 10 zł i waga jest różna 400, 500 g