Nie lubisz ryzu i kaszy xd to tez wiem
Są i bywają po 10 pln .
A możesz Jarek? nie znam niemieckiego…
A z czego będą pieniądze? Pieniądze będą z dodatkowych drukarni… Dużo pieniędzy…
A może będą z ryżu? Papier ryżowy… A ma coś wspólnego z ryżem? bo drogi jest.
Jeszcze mogę, Piotrek. Znajomość obcego języka do tego niepotrzebna…
To proszę tłumacz mi
Nie wiem, ile kosztuje ryż? Nie jadam ryżu.
Tak użyłem tłumacza google
Jedno drukowanie autentyczne już przeżyłem w 89 roku. Czasy cwaniaków i kombinatorów. Nie było chyba nikomu wesoło, wypłaty w milionach, i obcięte 4 zera do denominacji, stracili ci uczciwi bez znajomości
A ryż jadamy nieświadomie. W wielu gotowych daniach jako wypełniacza go używają
Tak kredyty na wille spłacone za 3 miesiące pracy . Pamietam.
Gdybym wyczuł, rzyg…
Nie wyczujesz. Ale cię rozumiem. Ja mam z daniami z vegetą. Już 2 razy wyczułem zaprawianie mięsa .
Ja Hołowni nie chcę bo to znów “mniejsze zło” A oni są jak pis… Obiecują że będzie inaczej a robią tak samo albo jeszcze gorzej.
Nie mam pojęcia, jak rządzili by hołowszczycy? Ale gorzej od PiS, to ewwntualnie Konfederacja.
No raczej by było inaczej. Konfederacja to faszyzm trochę. Hołownia … no raczej za bardzo w katolicyzm. Polska nie ma dobrej partii. I nie będzie miała bo obecnie każdy polityk ma wyciągane haki. Naszą bolączką jest IPN. By to miało sens powinno się na ipn kupić tonę benzyny i spalić to coś.
Naszą bolączką są też i spółki skarbu państwa i wiele innych.
Podoba mi się katolicyzm Hołowni, ale nie podoba mi się to, że nie chce KK odciąć od żłobu, tak, jak w cywilizowanych krajach.
Niech ci, co wierzą, sami utrzymują swój kościół, a dotacje od państwa, tylko na zabytki kościelne w ścisłych rozliczeniu za każdą cegłę.
Ryż średnio po 4 zł luzem za 1kg, paczkowany 6 - 10 zł i waga jest różna 400, 500 g