Chodzi o rownouprawnienie... xd

Ale bełkot. Postaraj się przedstawić swoją myśl w dwóch zdaniach. Najlepiej po polsku.

To jest psucie. Po co to “naprawiac” ? Tobie to przeszkadzalo gdy widziales na otwarciu igrzysk ze akurat 10ta z kolei reprezentacje wyprowadza facet? W czym? Przeciez to przypadek ze jest akurat facetem bo to sport i zawodnicy i to jest wlasnie rownosc w sporcie ze kobiety i mezczyzni sa traktowani rowno i wybierany jest jeden przedstawiciel bez kryterium plci a kto mysli inaczej ma jakies chyba wlasnie problemy z kobietami…

Nie wygladasz z grubsza, ale zapoznajac sie, chyba rzeczywiscie pasujesz do tej lewackiej kanady :rofl: ale to nie mi brakuje argumentow xd

Spokojnie panowie. Walka z rasizmem, czy równouprawnienie kobiet, ma słuszny cel. Ale nie róbmy tak w czasie tej walki, by ową walkę zamieniać w swą karykaturę. Uważam, że dwóch chorążych, to jest o jednego za dużo, bo flaga jest tylko jedna. Nie widzę przeszkód, by chorążymi były też i kobiety. Zresztą nie raz tak bywało.

2 polubienia

@GumowaFoka już wiem o co Ci chodzi. O to, że niepotrzebnie w tak sztuczny sposób podkreślają równouprawnienie. Ono było cały czas, bo chorągwie nosiły i kobiety i mężczyźni. To, co wymyślili teraz to takie pokazówki nikomu do niczego niepotrzebne.

5 polubień

No tak

2 polubienia

Według mnie masz rację :+1:

3 polubienia