Jeszcze Karol Nawrocki musi podpisać zakaz hodowli zwierząt futerkowych
Podobno 70% Polaków tego chce żeby podpisał
A część PiSiorów tego nie chce aby podpisał
Jeszcze Karol Nawrocki musi podpisać zakaz hodowli zwierząt futerkowych
Podobno 70% Polaków tego chce żeby podpisał
A część PiSiorów tego nie chce aby podpisał
Coraz trudniejsza sytuacja gospodarczo ekonomiczna na Węgrzech
Fidesz rządzi za pomocą strachu i nie wiadomo czy tym razem to wystarczy
Coraz więcej Węgrów pracuje w Niemczech. Co ciekawe sporo kobiet z Węgier nie zamierza wracać do ojczyzny.
Jarek popiera zakaz futer więc Nawrocki nie ma wyjścia. Podpisze
Konfa jest przeciw, więc prezydent Weto może mieć inne zdanie.
Zapomniałem napisać że Zełeński był z wizytą w Szwecji i umówili się na zakup co najmniej 100 szwedzkich myśliwców Grepen. Tutaj więcej info
Dajmy sobie siana.
Czasy doliny krzemowej to jeden z etapow.
Układ Trump Putin? Bardziej prasfipodobne jest, ze na Kremlu bedzuemy miec Dzierzyskiiego bis. Polaka? No prezesiwi sie marzy…
Ekonomicznie? Ja sie zastanawiam co bedzie z Indiami? Chinczycy to taki dziwny konglomerat.
Indie? Kulturowo sa rozproszone, a jednak dzialaja jako panstwo?
Temat do przemyślenia jak mawial Max Otto von Stierlitz
Jarek na konwencji PiS powiedział że Niemcy i Francja chcą nam odebrać państwo
Kiedy wdrożą leczenie?
Koalicja rządząca będzie się brać za Trybunał Konstytucyjny
Powoli bo powoli ale jednak. Wszystko zgodnie z kalendarzem
Już są 4 wakaty a za rok we wrześniu powinni mieć już większość prawdziwi sędziowie
Prosto z Brukseli Zełeński poleciał do Londynu na koalicję chętnych
Główny temat to pomoc Ukrainie w przetrwaniu czwartej już zimy
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale nowoczesna połączyła się z Koalicją Obywatelską. A także Koalicja jakaś tam
Nowa partia to pretekst do nowego otwarcia i walce z PiSem. Kaczyńskiego Tusk nazwał dziadkiem
Koalicja rośnie w sondażach co cieszy ![]()
Do Stanów Zjednoczonych przyleciał specjalny wysłannik Putina. Twierdzi że są blisko zakończenia wojny
Ale Trump nałożył sankcje na Roznieft i Łukoil
Widać potencjalne poczucie zagrożenia ze strony Kremla
Trump zatrzymał wszystkie narkotyki dostarczane drogą morską ze strony Wenezueli
Może być wojna amerykańsko-wenezuelska
Putin chce znów grać na czas
Nie. Z tego co zrozumialam to platforma zmienila nazwe na Koalocja Obywatelska i wchlonela partie Nowoczesna i Iniccjatywa Polska ,obiecentrowe, rewolucji nie ma. Skret w lewo niewielki. Konfa zostaje ciagle trzecia sila, PSL i 2050 pozostaja w koalicji i walcza o byt.
Prezes szaleje, Konfa? Zeby oni nie byli mizoginami to moze bym im łapkę w gore dala?
Czyli za duzych zmian nie ma. Trolle brda misialy narracje ustalic, bo to juz nie bedzie usmiechnieta Polska jako logo.
Kupuje życie. Swoje.