Nie miałem jeszcze czasu by obejrzeć go w całości, ale już w opisie jest fejk na temat działa elektromagnetycznego.
Nie wycofany przeze mnie. Przez autora lub operatora.
Ja tu nic do tego nie mam.
Po prostu trzeba obejrzeć na YouTube a nie można na forum
Sędzia który poprowadzi sprawę Maduro ma 92 lata
10 stycznia Polska 2050 wybierze nowego lidera
Trump grozi Kubie i Kolumbii
W akcji porwania Maduro zginęło 32 kubańskich ochroniarzy
9 stycznia w Warszawie wielki protest rolników przeciwko umowie z Ameryką południową. Dołączą do nich górnicy z własnymi postulatami
zobaczycie, ze prezydent najpotezniejszego kraju wykiwa wszystkich. A przynajmniej tak kombinuje.
Ze specjalnością grabarz???
Przecież rozmowy z Merrcosur sa wstrzymane into z opcja renegocjacje. Sie rolnicy obudzili…
Zabiorą im dotacje to się od nowa naucza krowy doic?
Trump gra na czas?
Zaczęło się grillowanie Maduro. Następna rozprawa dopiero 17 marca
Nawrocki na orszaku 3 króli
Tajwan ma scenariusze ochrony prezydenta na wypadek gdyby Chiny chciały zrobić to co USA w Wenezueli
Dziś w Paryżu przedstawiciele UE w tym Tuska, USA i Ukrainy będą gadać o tym co zawsze - wsparcie, gwarancje i odbudowa. Bez Rosji więc niczego konkretnego nie ustalą. Polska nie wyśle nikogo na Ukrainę. Mamy pomagać logistycznie za pomocą hubu w Jasionce
We wtorek Donald Trump wystąpił na spotkaniu Partii Republikańskiej w Waszyngtonie. Prezydent Stanów Zjednoczonych tryskał dobrym humorem, będąc wyraźnie podbudowanym skuteczną akcją amerykańskich wojsk w Wenezueli i pojmaniem Nicolasa Maduro.
![]()
A prezenty przyniósł???
Nie tylko. Oficjalnie mianowal się przy okazji wladca Wenezueli. Do ostatniej kropli ropy naftowej.
Snusy
Co Ty. Maduro w kieszeni dresu podrzucil mu troche porzadnego towaru.
Trump znów gada takie bzdury, że chyba tylko Amerykanie są w stanie to łyknąć.

Boże chron nas prze przyjaciółmi. Przed wrogami obronimy się sami.
Posiedzenie PiS w sprawie rozwiązania sporów w partii i wyborów w 2027
Trump chce kupić Grenlandię
To juz kupic nie zaanektowac?