Pomarańczowy znów zmienia zdanie. Po telefonie od premiera UK. Może nasz alfons też powinien wykręcić do marchewkowego
Chłop nie wyrabia. Melania go po nocach wykańcza. To już nie na jego zdrowie.
.too much.
Przecież mają osobne sypialnie?
Przecież o tym piszę.
Kolejna ofiara agentów anty imigracyjnych. Minneapolis. Gość miał zaatakować agenta choć analizy temu przeczą. Miał broń przy pasku ale jej nie używał.
Nawrocki na Litwie
WOŚP gra dla chorób układu pokarmowego dzieci
Osuwisko ziemi w Indonezji po ulewach. Wiele ofiar
USA kierują ogromne środki wojskowe w pobliżu Iranu. Duchowy przywódca tego kraju miał się już ukryć w specjalnym bunkrze gdyż Teheran przewiduje atak
Dziś urodziny obchodzi W. Zełenski
Ciekawe
Bron soniczna?
LRAD jest tak tajna, że nawet polskie “służby” ją mają.
A zaczęło się pewnie od biblijnych trąb jerychonskich?
Tego pewnie licencjat Trump juz nie wie.
Przynajmniej raz,ta durna banda na coś się przydała!
Ile lat,ile ofiar…Ile kasy w błocie,by wreszcie europejskie kmioty zrozumiały że wrogowi nie podaje się tlenu!!!
No chyba że nie uznajemy wroga w Rosji ![]()
Ciekawe co teraz na to,niemieccy kryptokomuniści spod znaku BSW
Trzeba przyznać że w odpowiednim momencie w końcu przyszło to uderzenie.Towarzyszka Sahra Wagenknecht dostała miedzy oczy!
Szkoda tylko że artykuł opatrzony jest zdjęciem tej miernoty a nie pani Frederiksen z Danii której zawdzięczamy postawienie sprawy na ostrzu noża.
No ale skoro mecze tenisowe bywały opatrywane ryjem putina to czego dzisiaj wymagać od spoconych dziennikarzyn…
Nawrockie spotkał się dziś z Sikorskim. Rozmowy o nominacjach ambasadorów, radzie pokoju i współpracy pałacu prezydenckiego z rządem
Trump grozi Kanadzie upadkiem jeśli ta podpisze umowę handlową z Chinami i towary z Chin przez Kanadę zaczną płynąć do USA
USA wystąpiły z WHO
Dopiero teraz? Myslalam, że już wczesniej?
Inna sprawa, ze WHO to potwornie zbiurokrytozowana przybudowka ONZ.
A obecny szef, bodaj Etipoczyk to ma sporo za uszaami.
WHO to gruba farmaceutycznych lobbystów których celem jest zysk ze sprzedaży leków. Stąd zaniżanie norm ciśnienia tętniczego i cholesterolu. Byś myślał że jesteś chory
Nie wiem, ale ponkazdym komunikacie straszacym kolejna pandemią czy wirusem cisnienie moze się niebezpiecznie podnosić.
![]()
![]()
Nie boją się trumpkowych ceł??
Coś mu ostatnio nie idzie…
Zobaczymy.
Jest takie zjawisko, nazywa się cisza przed burzą.
“Pycha chodzi przed upadkiem, a wyniosłość ducha przed ruiną.”
Ja raczej nir do osoby, a sytuacji -
Jakby się wszyscy przyczaili i czekają. No może Putin nie, bo wygląda , że to zamieszanie mu służy.
81 rocznica wyzwolenia Auschwitz z udziałem Nawrockiego
W Ustce 44 letni czynny funkcjonariusz SOP zabił swoją 4 letnią córkę, poważnie zranił 4 inne osoby w rodzinie oraz siebie. Miał aktualne badania psychologiczne
31 stycznia Polska 2050 ponownie będzie wybierać nowego lidera
Coraz więcej pytań o zdrowie Trumpa. Siniaki na rękach, bełkotliwa mowa i przysypianie
Powiem szczerze…Jestem rozczarowany tym co pozwolił zrobić z sobą samym i ze swą partią,Hołownia.Ale w tym przypadku,najbardziej podoba mi się to,z jakim spokojem zrobił z tej wścieklicy,idiotkę!
Tak trzymaj Szymon!