Co się dzieje w polityce - Dziennik cz 10

Miałem na myśli to forum :upside_down_face:

1 polubienie

Ale ja jestem zeuropeizowanym lewactwem.

:laughing::laughing::laughing:

1 polubienie

Coś dziwnego stało się w 33 sekundzie :rofl:

1 polubienie

Puścił bąkiewicza

1 polubienie

Podobno więcej :grin:

1 polubienie

Z akt Epsteina wynika że za cały ten cyrk może odpowiadać Kreml. Chodziło o haki na elity USA

Tusk powołuje specjalny zespół śledczych mający zbadać polskie wątki afery Epsteina

Hołownia spotkał się z Pełczyńską Nałęcz. Atmosfera dobra

Tusk wraz z ministrem finansów odwodzi za kilka dni Kijów. Ten ostatni przygotowuje konferencję dotycząca odbudowy Ukrainy

W piątek w Stambule USA i Iran będą rozmawiać o irańskim programie nuklearnyn.

Awarie kolejowe z powodu mrozu

Wieloletni pracownik MON podejrzany o szpiegostwo dla Rosji

1 polubienie

Odbudowa Ukrainy? Daleko sięgają.

Ale fakt, ze po tym jak USA w Iraku zrobilo w konia wiele krajow to trzeba nad jakims scenariuszem pomyśleć.

1 polubienie

Trump oskarża Netflixa o lewacką propagandę i zatruwanie umysłów kulturą woke. Próbuje zablokować jego połączenie z HBO

1 polubienie

Bill i Hilary Clintonowie będą zeznawać przed kongresem w sprawie Epsteina

2 polubienia

Dla USA to wazna sprawa, dla Polski? To nie wiem czy był tez umoczny w uklady homo?

Nawrocki jak Epstein krolowal w salonach to sie po lasach z ustawkani ganiał.

2 polubienia

Już Ty się nie bój…Zawsze znajdzie się psychiatryk dla wielbicieli afer,skrzywionych frajerów którzy nie wiedzieć czemu,są na wolności…
Ale miło widzieć że Hilda stanie przed sądem…
:moose:bill i jego zimnowojenni kłamcy nic nie zrobili z imperializmem islamskim,hamując na każdym kroku działania CIA.Ja bym tę parę wysłał na Turks And Caicos,bez zasiłków.Twarzą w twarz z tym co ochraniali :roll_eyes:

1 polubienie

diabelku, bo oni w tych urzedach siedza w nadmiernej ilosci i po co? Takich szpiegow to pewnie siedzi masa pochowanych po katach gdzie sie da a zastraszyc kogos albo wrobic to nietrudno :frowning:

1 polubienie

Nawrocki zarzuca Czarzastemu kontakty biznesowe i polityczne z Moskwą

1 polubienie

Czytalam .

Najważniejsze to czy czlowiek majacy klauzulę dostepu , byc może wyzsza niz on sam i do tego bliski współpracownik innego prezydenta - Kwasniweskiego, jest wiarygodny?

No niw wiadomo kto bardziej? Polityk i komu chcesz czy drobny krętacz z nadania prezesa?

Narod podobno wybral…

drugi temat to prywatny klub Trumpa? Jeszcze mu nie przeszło marzenie?

i trzeci punkt - jak udupić 43,7 mld euro (ponad 185 mld zł) w ramach programu SAFE oraz funduszy na rozwój przemysłu zbrojeniowego.

Czyli niewątpliwie dbamy o dobro kraju i zdolności obronne a nie kieszeń Trumpa?

Czego BBN nie może?

• nie wydaje rozkazów wojsku,

• nie ma władzy wykonawczej,

• nie zastępuje rządu ani ministerstw,

• nie podejmuje decyzji operacyjnych.

Czyli kolejne zagranie pod publiczkę w wykonaniu snusa. Czy “ciemny lud to kupi?”

1 polubienie

To teraz o ulaskawieniach: nasz wybrany przez nas glowa panstwa ulaskawiajac m.in.“kierował się względami humanitarnymi, pozytywnymi opiniami sądów”. “Osoby, które ułaskawił prezydent zostały skazane za: nieumyślne sprowadzenie katastrofy w ruchu lądowym; groźby karalne; oszustwo, wyrządzenie szkody w obrocie gospodarczym w wielkich rozmiarach, pokrzywdzenie wierzycieli”.
Sami zacni ludzie i w dodatku “wszyscy są w trudnej sytuacji zdrowotnej lub rodzinnej”.
A pobicia tam nie ma, jestem zawiedziona..

2 polubienia

Najnowszy sondaż daje po równo bo po 230 miejsc poselskich dla partii lewicowych oraz prawicowych. A więc idą łeb w łeb

Bardzo niepokoi 9% dla Brauna

1 polubienie

…no i my juz mamy swoje zielone stworki…ci przebierancy poubierani wokol gasnicowego w mundury. Tak mi sie kojarza. Niby taki maja styl a wprowadzaja w blad tym wizerunkiem.

1 polubienie

Tutaj więcej info na temat ów sondażu

No pięknie

A poza tym:

Tusk przebywa dziś w Kijowie. Rozmowy o współpracy zbrojeniowej

W czerwcu w Gdańsku odbędzie idę konferencja na temat odbudowy Ukrainy po wojnie

Spór prezydenta z marszałkiem sejmu. Oskarżenia o przeszłość

Wychodzą kolejne kwiatki Epsteina

1 polubienie