Miałem na myśli to forum ![]()
Ale ja jestem zeuropeizowanym lewactwem.
![]()
![]()
![]()
Coś dziwnego stało się w 33 sekundzie ![]()
Puścił bąkiewicza
Podobno więcej ![]()
Z akt Epsteina wynika że za cały ten cyrk może odpowiadać Kreml. Chodziło o haki na elity USA
Tusk powołuje specjalny zespół śledczych mający zbadać polskie wątki afery Epsteina
Hołownia spotkał się z Pełczyńską Nałęcz. Atmosfera dobra
Tusk wraz z ministrem finansów odwodzi za kilka dni Kijów. Ten ostatni przygotowuje konferencję dotycząca odbudowy Ukrainy
W piątek w Stambule USA i Iran będą rozmawiać o irańskim programie nuklearnyn.
Awarie kolejowe z powodu mrozu
Wieloletni pracownik MON podejrzany o szpiegostwo dla Rosji
Odbudowa Ukrainy? Daleko sięgają.
Ale fakt, ze po tym jak USA w Iraku zrobilo w konia wiele krajow to trzeba nad jakims scenariuszem pomyśleć.
Trump oskarża Netflixa o lewacką propagandę i zatruwanie umysłów kulturą woke. Próbuje zablokować jego połączenie z HBO
Bill i Hilary Clintonowie będą zeznawać przed kongresem w sprawie Epsteina
Dla USA to wazna sprawa, dla Polski? To nie wiem czy był tez umoczny w uklady homo?
Nawrocki jak Epstein krolowal w salonach to sie po lasach z ustawkani ganiał.
Już Ty się nie bój…Zawsze znajdzie się psychiatryk dla wielbicieli afer,skrzywionych frajerów którzy nie wiedzieć czemu,są na wolności…
Ale miło widzieć że Hilda stanie przed sądem…
bill i jego zimnowojenni kłamcy nic nie zrobili z imperializmem islamskim,hamując na każdym kroku działania CIA.Ja bym tę parę wysłał na Turks And Caicos,bez zasiłków.Twarzą w twarz z tym co ochraniali ![]()
diabelku, bo oni w tych urzedach siedza w nadmiernej ilosci i po co? Takich szpiegow to pewnie siedzi masa pochowanych po katach gdzie sie da a zastraszyc kogos albo wrobic to nietrudno ![]()
Nawrocki zarzuca Czarzastemu kontakty biznesowe i polityczne z Moskwą
Czytalam .
Najważniejsze to czy czlowiek majacy klauzulę dostepu , byc może wyzsza niz on sam i do tego bliski współpracownik innego prezydenta - Kwasniweskiego, jest wiarygodny?
No niw wiadomo kto bardziej? Polityk i komu chcesz czy drobny krętacz z nadania prezesa?
Narod podobno wybral…
drugi temat to prywatny klub Trumpa? Jeszcze mu nie przeszło marzenie?
i trzeci punkt - jak udupić 43,7 mld euro (ponad 185 mld zł) w ramach programu SAFE oraz funduszy na rozwój przemysłu zbrojeniowego.
Czyli niewątpliwie dbamy o dobro kraju i zdolności obronne a nie kieszeń Trumpa?
Czego BBN nie może?
-
nie wydaje rozkazów wojsku,
-
nie ma władzy wykonawczej,
-
nie zastępuje rządu ani ministerstw,
-
nie podejmuje decyzji operacyjnych.
Czyli kolejne zagranie pod publiczkę w wykonaniu snusa. Czy “ciemny lud to kupi?”
To teraz o ulaskawieniach: nasz wybrany przez nas glowa panstwa ulaskawiajac m.in.“kierował się względami humanitarnymi, pozytywnymi opiniami sądów”. “Osoby, które ułaskawił prezydent zostały skazane za: nieumyślne sprowadzenie katastrofy w ruchu lądowym; groźby karalne; oszustwo, wyrządzenie szkody w obrocie gospodarczym w wielkich rozmiarach, pokrzywdzenie wierzycieli”.
Sami zacni ludzie i w dodatku “wszyscy są w trudnej sytuacji zdrowotnej lub rodzinnej”.
A pobicia tam nie ma, jestem zawiedziona..
Najnowszy sondaż daje po równo bo po 230 miejsc poselskich dla partii lewicowych oraz prawicowych. A więc idą łeb w łeb
Bardzo niepokoi 9% dla Brauna
…no i my juz mamy swoje zielone stworki…ci przebierancy poubierani wokol gasnicowego w mundury. Tak mi sie kojarza. Niby taki maja styl a wprowadzaja w blad tym wizerunkiem.
Tutaj więcej info na temat ów sondażu
No pięknie
A poza tym:
Tusk przebywa dziś w Kijowie. Rozmowy o współpracy zbrojeniowej
W czerwcu w Gdańsku odbędzie idę konferencja na temat odbudowy Ukrainy po wojnie
Spór prezydenta z marszałkiem sejmu. Oskarżenia o przeszłość
Wychodzą kolejne kwiatki Epsteina