USA już drugi dzień atakują cele wojskowe w Iranie w odpowiedzi na ataki Iranu na statki handlowe
Jakieś reformy w służbie zdrowia są tworzone
Daniel Obajtek szarpał się z nowym prezesem Orlenu
Wracają do nas amerykańscy żołnierze
Ponoć ma też być stała baza wojskowa amerykańskich żołnierzy w pobliżu Poznania lub Wrocławia. W ciągu kilku miesięcy będzie wiadomo gdzie dokładnie
Podobno w zachodniej Europie są podziemne gazociągi i/lub ropociągi a w ciągu kilku lat mają one prowadzić również do Polski
Są pomysły ale niektóre będzie musiał zatwierdzić Nawrocki a to się nie stanie. Trzeba kupować głosy. Lekarze to też wyborcy
Nic z tego nie wynika. Każdy ostatecznie będzie musiał liczyć na siebie. Trzeba się zbroić a nie liczyć na art 5
Myślę że gdyby Rosjanie napadliby na NATO to sytuację te wykorzystaliby Ukraińcy na froncie
A NATO pomogłoby nam jedynie z powietrza myśliwcami
Wolę nie myśleć co będzie jeśli Rosja nas zaatakuje
Kaczyński nazwał policję bojówkami rządzącej partii
Koniec z “Murem za polskim mundurem”
85 rocznica mordu w Jedwabnem. Braun zakłócił uroczystości
Braun jak to Braun. Kompletny szur
83 rocznica rzezi wołyńskiej
![]()
W Hiszpanii płoną lasy. Spłonęło 16 ha i kilkanaście osób nie żyje
W Europie codziennie traci pracę 500 osób z powodu ekspansji chińskiej. UE powinna zadziałać w tej sprawie
Z Chin jest taniej i Europa traci konkurencyjność. Ciekawe gdzie nasz kontynent to zaprowadzi…
PiS kiedyś twierdził że miejsce Ukrainy jest w UE i NATO a teraz mówią że nie wejdzie do tych organizacji
Czyli zaprzeczają sami sobie
Ścigają się z Braunem w antyukraińskości
Ja Ukrainy też nie widzę w UE. Przynajmniej przez najbliższą dekadę.
Ja też nie tym bardziej że i tak napłynął na Ukrainę inwestycje z USA oraz zachodniej Europy
@birbant @Rodriguez
Ale Ukrainie nie powinniśmy zamykać drogi do UE.
Polska też nie “nadawała się” na członka unii na samym początku drogi, musieliśmy się bardzo zmienić i udowodnić, że dopasujemy się do cywilizowanego świata…