Czego to przeciwnicy polityczni nie wymyśla?
Nawwet z Le Pen z trojką dzieci i trzema mezami biseksualistke robili.
Tu akurat nic się nie wyklucza. Chociaż wykorzystywanie orientacji jest płytkie, ale to jednak głównie prawacy to wykorzystują.
Muszę więcej pić żeby mnie do wojska nie wzięli. Nie chcę walczyć z ruskimi. Wolę z nimi pić. Alkohol ma szansę złagodzić konflikt
A co to za awaria była że nie mogłem o 19:00 się zalogować?
Nic ciekawego nie mówili oprócz cyberataku na lotniska na Zachodzie Europy.
No i śmierci dwóch Polaków w USA z gromu podczas desantu powietrznego
Ja też nie mogłem otworzyć tej strony przez kilkanaście minut
Paradoksalnie,to byłaby myśl!
Tyle że…Jak tu usiąść do stolika z megalomanem o wypranym mózgu?!
Kiedyś,jeszcze za komuny,nawinął mi się taki,nie wiadomo skąd…Chciał z nami grać w piłkę…No to wszczepiliśmy go do jednej z ekip,mimo iż jego dres śmierdział…
Głupi błąd,choć każdy,bez wyjątku,był po prostu ciekaw…
Zarozumialec a do tego skrajnie bezczelny!
I nic się nie zmieniło…
W Chorwacji na wczasach,już 25 lat temu,omijałem tę zarazę jak tylko się dało.Nie do zniesienia.Hałas,chamstwo,blokowanie wejścia na"stołówkę",wyższość na każdym kroku…
I zawsze mówiłem sobie że to kwestia przypadku…Do czasu.
Do czasu gdy trafiłem na sowiecką bandę w galerii Starych Mistrzów w Dreznie…
Malo by grila nie rozpalili.Na szczęście raz na jakiś czas,można liczyć na policje!
I się okazało, że pisiackie szczekanie na Nowaka było całkowicie bezzasadne.
Przerwa na konserwację systemu
Serio?
Bo ja ostatnio miałem ze dwie takie przerwy.I to kilkudziesięciominutowe.
Tylko na filmach sieć i serwery sa szybsze od światła.
Wiele tez zalezy od przepustpwosci światłowodów. My jako forum jesteśmy na samym dole “łańcucha pokarmowego” czyli w razie ociazana sieci pierwsi do wyłączenia.
A wczoraj gorąco bylo w związku z cyberatakiem na firmę obslugujaca odprzewy na lotniskach. M.in. Heatrow.
Co spowodowało wysyp czarnowidzów, ktorzy zaczęli straszyc nadejściem Apokalipsy.
Zapominając, że British Airines juz dawno lekcje odrobiło, a Ryan czy inne tanie linie z głównych lotnisk nie korzystają, więc uniknąć można? A łączenie obslugi lornisk z obsługą europejskiej sieci energetycznej (bo następny będzie blacout?)
No to o tyle, że obie obsługują komputery ![]()
Ja mialam jakies 10 minut braku dostępności do strony.
Z ta przerwa techniczną to nie jest żart.
W przypadku cyberatakow wyłącza sie to co zbędne i uruchamia procedury kontrolne.
Tym bardziej, że Collins Aerospace (nomen omen
) to wielka firma, gdzie klientami oprocz wielkich lornisk sa firmy takie jak Airbus, Boeing, Bombardier, Lockheed Martin i Gulfstream.
O tym sektorze typu tajne, przed przeczytaniem spalić- czyli zamówienia rządowe i wojskowe ni wspominając. Panika w pueblu…
Takie sytuacje pokazują, jak ważne jest odpowiednie zabezpieczenie danych i ich przesyłu. Bez odpowiedniego, niezawodnego oprogramowania ta cała technologia zamienia się w kupę złomu…
No patrz…A ja w tym czasie albo oglądałem lekką,albo słuchałem świeżo zdobytego Baden Powella ![]()
W takich chwilach nie potrzebuję nawet bezludnej wyspy!
Człowiek jest kowalem swego losu i czasem naprawdę lekko i przyjemnie można uczynić się szczęśliwym!
Bez bogactw!
Raczej złotych cielców. I pomarańczowej marchewki z żółtą nacią
.
I brukselki bez pomysłu na potrawę…
Sorry, zapomniałam, ze kapusty nie jadasz, nawet takiej malutkiej ![]()
![]()
![]()
Znów szczątki dronów znaleźli. Chyba te z 9 i 10 września to są
Doliczyc sie nie mogą?
Albo wpadały wczesniej i ich nie namierzono?
Bo taki drobiazg czasem. bywa niewykrywalny.
Z bocianem mozna pomylić . ![]()
Dla prawdziwego fachowca nie ma roznicy-czy bylo 20 czy 50.
Owszem jest różnica.
Bo mogły być zróżnicowania konstrukcyjne i trzeba sprawdzic, gdzie sa luki i czego nie wychwycono.
Prezydent i szef MSZ Radosław Sikorski osobno samolotami polecieli na sesję zgromadzenia ogólnego ONZ w Nowym Jorku
Samoloty rosyjskie wleciały do Estonii na 12 minut oraz przelecieli wokół polskiej platformy wiertniczej
Daj juz spokoj z tym alfonsem.
Biuro turystyczne sobie z prezydentury zrobil.