Co się dzieje w polityce - Dziennik cz 9

Dobrze, ze fotel nie za wysoki, bo omalze ze smiechu nie spadłam iak sie o tym w necie doczytałam.
Ale ja juz po wyborach prezydenckich zwatpilam i zaczynam sie bać.

1 polubienie

Ci rozumni.
Są bowiem i tacy dla których Trump jest głupi i już. :enraged_face:
Ale na szczęście to tylko u nas lub w głupiej części Europki.
Wyglada na to że bez Trumpa,musielibysmy do usranej śmierci łykać bełkot pięknoduchów oraz zakłamanych frustratów,dla których w praktyce liczy się"polityka" a nie efekty które przynajmniej jak dotąd,przeszly dotychczasowe oczekiwania.
Oby tak dalej! To dopiero początek drogi.I być może nie najważniejszy.Ale z pewnością dobrze się stało że rozwiazanie humanitarne poszło na pierwszy ogień!

1 polubienie

Za chwilę Polska gra z Litwą

:soccer_ball:

2 polubienia

Jest nadzieja. Pytanie czy konfederacja stworzy koalicję z PiSem…?

Nie sądzę po dzisiejszym wystepoe tego czubka Bakiewicza ze stylowa kosa na sztorc.
I transparencie Mentzena?
Konfa bedzie walczyc o podium samodzielnie.

A i zdaje się Wipler się ujawnił

2 polubienia

Hamas wypuszcza 20 Izraelczyków. Trump w Izraelskim knesecie przemawiał

Izrael wypuścił 2000 Palestynczyków

Wreszcie dostają się ciężarówki z jedzeniem oraz wodą

Robert Bąkiewicz został wyróżniony tym że mógł przemówić wśród byłych premierów

Nie rozumiem jak PiS może wpuszczać obcokrajowców i potem na nich szczuć. To jak komuniści którzy bohatersko walczyli z problemami które sami stworzyli

To nazywasz przemową? Ja nie rozumiem czemu on jeszcze wolno chodzi? Bo ze domy wariatow przepelnione to wiadomo.
Dla mnie gość ma powazne kopoty z mózgiem .
Bo o ile Braun swiadomie prowokuje, to ten jest czubek.

2 polubienia

Bąkiewicz przegina

1 polubienie

Ty wielu rzeczy widac nie rozumiesz?
Kaczynski nie przewidzial, że jednak nastopi powrot Tuska.
Moze nie jest on najlepiej rozgrywany, bo niestety koalocja 15 pazdziernika czyli jak PiS twierdzi 123grudnia sprawe wyborow prezydenckich przechlapala, ale buzi polwie spoleczenstwa nie zamknęła.
W tej chwili uwaza, ze wszystkie chwyty dozwolone.
A bylych premierow powiadasz? To znaczy Kaczynski i Morawiecki???dja bym tego przeginaniem nie nazwala. Spuscili go ze smyczy.
Moze licza, ze tym czubkiem od siebie odwroca uwagę?

2 polubienia

Próba poderwania wyborców konfy

1 polubienie

Prezes goni w piętkę.

1 polubienie

Nie powrócę juz do tematu bo tutaj mija się to calkowicie z jakims minimum sensu…
Niemniej pewne i strawne dla oka zwyciestwo,cieszy.Urban najwyrazniej,na swoim miejscu…Teraz widac różnicę!

1 polubienie

Cos w tym jest, przynajmniej chca grac. Ale fakt zestawianie tego optymistycznego akcentu a jazgotem sobotniego występu pisowcow i Bąkiewicza drocego ryja jest co najmniej dysonansem.
Moze przyjdzie pytanko o naszych kopaczach jednak zalozyc i nie bedzie to marsz pogrzebowy? :thinking::wink:

3 polubienia

Kazde pytanie dotyczace pilki,konczy się popisami,jak to nikt od lat nie ogląda nieudaczników. Wiec po jakie licho???
Ale skoro ktos choc zauważył…

2 polubienia

Bo tak do tej pory to za ambitnie nie było…

1 polubienie

Kolejny wyskok tej ku…wy :neutral_face:

1 polubienie

Ja nikomu zle nie życzę, ale dlaczego tam byl tylko radar a nie solidne drzewo?:wink:

3 polubienia

Prezydent Nawrocki bredzi że nie ma żadnych neosędziów

A mi to już zwisa