Koniecznie sie popraw! Widze, ze pusto wszedzie, glucho wszedzie…
A TU jakieś BURZLIWE DYSKUSJE bywały?
Kiedy?
Poproszę linki-poczytam
Koniec wakacji, powrót do rzeczywistości .
Zaczyna się ostra tyrka .
Jeśli się zrobiło smutno i pustawo, to pewnie pewne szatanisko zwące się @Devil rozleniwiło się albo zmęczyło, albo jeszcze coś innego mu przeszkodziło i słabo się udziela.
Są takie dni, nawet dłuższe fazy…
Ale Ciebie też jakby mniej ??
Ale u mnie to nie lenistwo tylko kompletna pustka we łbie. Nikt do mnie nie zadzwoni żeby natchnąć jakąś myślą, ani Urząd Skarbowy, ani prokuratura, a przy piwie zwykle pomysłów nie mam, zresztą zasypiam po nim. Jednak chętnie odpowiem na jakąś Twoją zaczepkę.
Ty jesteś udany
Fajnie się Ciebie czyta!
Żebyś Ty @anon80021811 wiedziała z jakim ja zainteresowaniem Twoje żywe i różnotematyczne teksty czytam.
Ja po prostu jestem bardzo zajęty ostatnio. Już od tygodnia mam wakacje…
Normalnie. To samo co na pytamy: brak świeżych użytkowników, takich którzy się zachwycają nowym miejscem i wnoszą do niego animusz.
Pytamy się nie da skopiować lub odtworzyć, bo ono już było i nie będzie. Łączy nas głównie sentyment, pamięć o tym co było… To nie jest dobra cegła do budowania.
Tak naprawdę nic nie da się skopiować Reksiu, wszyscy o tym wiemy - panta rhei !
A cegła? Dobrze, że chociaż ona jest.
106 osób to nie mało, szkoda tylko, że nie wszyscy aktywni - . (pytanie dlaczego) ?
A o animusz wszyscy zadbać powinni. Animusz rodzi animusz…
Sama aktywność to za mało. Z aktywności to może być rzetelność, skrupulatność… ale animusz… to zupełnie inna bajka
A ja chyba wiem dlaczego, w końcu ktoś tu dostał długo terminowy szlaban na wygłupy stąd ta nuda…