Co tu ostatnio tak pusto i smutno?

Koniecznie sie popraw! Widze, ze pusto wszedzie, glucho wszedzie… :sunny:

1 polubienie

A TU jakieś BURZLIWE DYSKUSJE bywały?
Kiedy?
Poproszę linki-poczytam

1 polubienie

Koniec wakacji, powrót do rzeczywistości .
Zaczyna się ostra tyrka .

Jeśli się zrobiło smutno i pustawo, to pewnie pewne szatanisko zwące się @Devil rozleniwiło się albo zmęczyło, albo jeszcze coś innego mu przeszkodziło i słabo się udziela.:rofl:

3 polubienia

Są takie dni, nawet dłuższe fazy…
Ale Ciebie też jakby mniej ??

3 polubienia

Ale u mnie to nie lenistwo tylko kompletna pustka we łbie. Nikt do mnie nie zadzwoni żeby natchnąć jakąś myślą, ani Urząd Skarbowy, ani prokuratura, a przy piwie zwykle pomysłów nie mam, zresztą zasypiam po nim. Jednak chętnie odpowiem na jakąś Twoją zaczepkę.:smiley:

4 polubienia

Ty jesteś udany
:grin::grin::grin::grin::smile::smile::smile:
Fajnie się Ciebie czyta!
:smiley::smiley::smiley:

2 polubienia

Żebyś Ty @anon80021811 wiedziała z jakim ja zainteresowaniem Twoje żywe i różnotematyczne teksty czytam. :smiley::smiley::smiley:

2 polubienia

Ja po prostu jestem bardzo zajęty ostatnio. Już od tygodnia mam wakacje…

Normalnie. To samo co na pytamy: brak świeżych użytkowników, takich którzy się zachwycają nowym miejscem i wnoszą do niego animusz.
Pytamy się nie da skopiować lub odtworzyć, bo ono już było i nie będzie. Łączy nas głównie sentyment, pamięć o tym co było… To nie jest dobra cegła do budowania.

2 polubienia

Tak naprawdę nic nie da się skopiować Reksiu, wszyscy o tym wiemy - panta rhei ! :slight_smile:
A cegła? Dobrze, że chociaż ona jest.
106 osób to nie mało, szkoda tylko, że nie wszyscy aktywni - . (pytanie dlaczego) ?
A o animusz wszyscy zadbać powinni. Animusz rodzi animusz… :slight_smile:

2 polubienia

Sama aktywność to za mało. Z aktywności to może być rzetelność, skrupulatność… ale animusz… to zupełnie inna bajka

A ja chyba wiem dlaczego, w końcu ktoś tu dostał długo terminowy szlaban na wygłupy :wink: stąd ta nuda…