Czy bycie cam girl jest legalne w naszym kraju?

I unikają chorób wenerycznych i kobiecych ( np raka szyjki czy piersi ) :grin::crazy_face:

Powiedzonko majace odpowiednik w wielu jezykach. Wiec cos na rzeczy jest
Najgorzej jak się trafi 2 w 1 :crazy_face::joy_cat:

2 polubienia

Wszystkie choroby są ze stresu a tylko weneryczne z miłości.

1 polubienie

Myslisz, ze Czarnek zamieni sie w Siwiec?

1 polubienie

:+1: wybór życiowy jest niedojrzały, każdy działa impulsywnie i emocjonalnie bez świadomości co dalej - bo rodzina naciska, koledzy itd. Dojrzały facet, kobieta planuje z szczegółami takie życie by miało wartość dla obu. To co odpisujesz to niedojrzała desperacja - więzienie dla jednej strony / kobiety /, krótko pożyjesz wykorzystana i zużytą psychicznie, trudno to leczyć

Trudno coś myśleć na trzeżwo

Kaziu a nie jest tak z chorobami? Przecież taka dziewczyna na kamerkach uniknie jednego rodzaju chorób ale dla psychiki to wcale nie jest dobry sposób zarobku…

1 polubienie

Zalezy jak do tego podchodzisz.
Jak masz dusze chciwej bigotki, hipokrytki to mogą sie druciki przepalic. No chyba, ze postow przestrzegasz i na mszę chodzisz

1 polubienie

Znajomy 40 lat, z pracy zakończył sex z żoną zawałem, tragedia w objęciu uścisku śmierci, ją rano uwolnili lekarze - bliska zawału, potem prokurator. Takie życie na d…

Znam dziewczynę dla której taka praca była by jak terapia.

1 polubienie

Luz w pracy, godziny nie normowane, nikt nie miałczy że siedzisz, pracujesz dla siebie, a na koncie gorąca waluta :stuck_out_tongue_winking_eye::grin::hugs:

Mnie jakoś poznała nimfomanka - marzenie wielu, totalne ubezwłasnowolnienie, brakowało biczowania, zazdrosna ooo

O to praktycznie jak w zwykłej pracy tylko biczowanie tam jest czasem codziennie.

1 polubienie

…albo, że nie siedzisz.

1 polubienie

Okonek, chyba nie jesteś ekspertem?

Zasadniczo? od kiedy ekspert zajmuje sie praktyka? :joy_cat::joy_cat::joy_cat:
Nie, ale podobnie jak w przypadku kolegi @birbant styczność z tym swiatem i prawami nimi rzadzacymi miałam. I to nie tylko w Polsce.
Jak się dobrze rozejrzysz to zjawisko jest wszechobecne.
A ja sie wychowalam na Balutach. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Przeżyłem z Polakiem prawdziwe biczowanie w Italii, jak ten ciul był spragniony i niewyżyty. Taki desperat, było że do pierwszej krwi to on zemdlał i nie teges :crazy_face::grin: Panienka z Krakowa babochłop kochała lać chłopów, w każdym widziała swego księciunia który ją okradł i ulotnił się innej

Jakiego terapeutę znowu?

Mnie nie obchodzi szokowanie nikogo. I tak wiem, że udajecie takich moralnych. Połowa zdradza żony. Inaczej by prostytucja nie kwitła tak dobrze. Moralności to uczyć polityków.

Ty masz jakiś problem.