I unikają chorób wenerycznych i kobiecych ( np raka szyjki czy piersi )
Powiedzonko majace odpowiednik w wielu jezykach. Wiec cos na rzeczy jest
Najgorzej jak się trafi 2 w 1
Wszystkie choroby są ze stresu a tylko weneryczne z miłości.
Myslisz, ze Czarnek zamieni sie w Siwiec?
wybór życiowy jest niedojrzały, każdy działa impulsywnie i emocjonalnie bez świadomości co dalej - bo rodzina naciska, koledzy itd. Dojrzały facet, kobieta planuje z szczegółami takie życie by miało wartość dla obu. To co odpisujesz to niedojrzała desperacja - więzienie dla jednej strony / kobiety /, krótko pożyjesz wykorzystana i zużytą psychicznie, trudno to leczyć
Trudno coś myśleć na trzeżwo
Kaziu a nie jest tak z chorobami? Przecież taka dziewczyna na kamerkach uniknie jednego rodzaju chorób ale dla psychiki to wcale nie jest dobry sposób zarobku…
Zalezy jak do tego podchodzisz.
Jak masz dusze chciwej bigotki, hipokrytki to mogą sie druciki przepalic. No chyba, ze postow przestrzegasz i na mszę chodzisz
Znajomy 40 lat, z pracy zakończył sex z żoną zawałem, tragedia w objęciu uścisku śmierci, ją rano uwolnili lekarze - bliska zawału, potem prokurator. Takie życie na d…
Znam dziewczynę dla której taka praca była by jak terapia.
Luz w pracy, godziny nie normowane, nikt nie miałczy że siedzisz, pracujesz dla siebie, a na koncie gorąca waluta
Mnie jakoś poznała nimfomanka - marzenie wielu, totalne ubezwłasnowolnienie, brakowało biczowania, zazdrosna ooo
O to praktycznie jak w zwykłej pracy tylko biczowanie tam jest czasem codziennie.
…albo, że nie siedzisz.
Okonek, chyba nie jesteś ekspertem?
Zasadniczo? od kiedy ekspert zajmuje sie praktyka?
Nie, ale podobnie jak w przypadku kolegi @birbant styczność z tym swiatem i prawami nimi rzadzacymi miałam. I to nie tylko w Polsce.
Jak się dobrze rozejrzysz to zjawisko jest wszechobecne.
A ja sie wychowalam na Balutach.
Przeżyłem z Polakiem prawdziwe biczowanie w Italii, jak ten ciul był spragniony i niewyżyty. Taki desperat, było że do pierwszej krwi to on zemdlał i nie teges Panienka z Krakowa babochłop kochała lać chłopów, w każdym widziała swego księciunia który ją okradł i ulotnił się innej
Jakiego terapeutę znowu?
Mnie nie obchodzi szokowanie nikogo. I tak wiem, że udajecie takich moralnych. Połowa zdradza żony. Inaczej by prostytucja nie kwitła tak dobrze. Moralności to uczyć polityków.
Ty masz jakiś problem.