@collins02 portki, galoty
Bo mnie sie to z leginsami skojarzyło.A tych nie lubie
@collins02 Myślisz pewnie o prostych rurkach. Te które ja chciałam to takie dżinsy streczowe rozciągliwe, dopasowane, skiny. Ale z tego co widzę w sklepach wszystkie modele spodni przykrótkie…
@okonek Teraz te portki nie są 3/4 ale tak z 2-3 cm nad kostką. Takie nietypowo przykrótkie
Jeansowe rurki moga byc.Kiedys bardzo lubilem [patrz wyżej].To wszystko zalezy,co poza tym.
I na ogół,to co lubie u dziewczyn,u facetow mnie mierzi.Juz nie bede pisal czym to zalatuje bo tutaj tych "naleśników"mam od groma i jeszcze nie widzialem aby ktos z nich po mesku wyglądał.I pewnie tak ma byc
@waranzkomodo, to są leginsy modelujące. Zastanawiałam się, co to za spodnie za 80 zł, tyle to najtańsze portki w butiku i targu kosztują.
@efka Zamówiłam i odesłałam. Grubszy streczowy dżins. Fajne były: tylko przykrótkie i poszarpane
Wiem co to za materiał.
Ja dlatego ciuchów nie kupuję w necie. Muszę przymierzyć, dotknąć, w lustrze wszystko zobaczyć.
@efka Nie zawsze mam czas na sklepy. Często zamawiam z netu. Zazwyczaj połowe z tego odsyłam. Ale część ubrań jest w porządku.
Jak się pół dnia śpi, to czasu brak
@efka Tak. Jest sobota. Szkoda że nie można się wyspać na zapas, bo w tygodniu mam spore deficyty…
Rozumiem. Tylko chyba pracujesz i dwoje dzieci masz.
Kiedyś musisz zadbać o psychikę, sen to dobry lek.
Zgadza się
Ja już tylko na zakupy mogę chodzić, ino kasy na wszystko brak
Jak kryzys sie w pełnej krasie objawi to modne będą długie i szerokie:joy: