Czy samorządowcy mogą odmówić podania poczcie spisu wyborców?

Zachód poradzi sobie z kryzysem szybko.

1 polubienie

Będzie jakiś plan Marshalla?

Różnica w potencjale gospodarczym. W tej chwili Polska dzięki pisowi cofnęła się do lat 90.

3 polubienia

Beda sie klocic o sposob finansowania, ale fundusz powstanie. Włochy to nie Wielka Brytania. Gorzej, bo kaczysci moga zaczac szukać pomocy na wschodzie. I ten barak moze byc rownie wesoły jak panowanie krola Aleksandra, tego z Romonowow.

2 polubienia

A twoje dane kaczuś?

1 polubienie

Orwell.Tu chyba tylko interpunkcja sie rozni.JESLI sie różni…
A Orwell pisał o…!? :innocent: :exploding_head:?

No i mamy niezlą lekcje jak na e-learning.
A moze warto wroci do serialu,“Najwazniejszy dzien zycia”,odc.“Broda”?
I zacząc od nowa?
Jestem,bylbym,“za”.

1 polubienie

O równych i równiejszych wieprzach? O Ministerstwie Prawdy? Wydawało sie że on nam namieszał w głowach a on tylko antycypował.
“Najważniejszy dzień” pewnie widziałem ale już nie pamiętam, “Brody” też nie.
Ja jestem za tym co było kiedyś. Były takie czasy kiedy PRL już przeminął a przed nami otwierała się przyszłość która mogła przynieść wszystko … co dobre.
A przyniosła co przyniosła.

Moze nie plan Marshalla, ale UE przymierza sie do uruchomienia funduszu ratunkowego. Poniewaz poprzedni grecki sie delikatnie mowiac nie sprawdzil, do tego odeszla Wielka Brytania trwaja ustalenia na jakich zasadach stworzyc i w jaki sposob ma dzialac. Wiadomo, ze krajom poludniowym dostanie sie wiecej, tyle, ze zdaje sie polnocy za bardzo finansowanie wloskiej mafii sie nie usmiecha. :laughing:
Po kryzysie 2007-8 Europa wyszla z uporzadkowanym systemem bankowym, przynajmniej w zakresie euro, wiec szansa na szybsze odbicie sie od dna jest.

1 polubienie