z 7 lat temu.
nie przejmuj sie kolega @Devil, on pieniedzy nie bierze, woli flaszki wody ognistej ![]()
A… ok.
naiwność mnie nie opuszcza jak widać.
Dzięki.
@anon18020312 Piochus.
To teraz pooperujmy faktami.
Czy nie uważasz, że przez 7 lat mogłam zapomnieć pasażera, którego wiozłam dwa razy w przeciągu 9 lat pracy?
W ciągu jednej nocy mam między 12 a 25 kursów. W tych liczbach zawiera się kilka ciekawych, z których rozmowy i temat rozmów zapamiętuję na jakiś czas.
Najczęściej nie rozpoznaję swoich nawet stałych klientów z twarzy, w ogóle z wyglądu, z imienia czy nazwiska. Zapamiętuję za to temat rozmów - czasem.
Pasażerowie zwykle siedzą za moimi plecami, nocą zwykle jest ciemno. Nie przyglądam się ludziom.
Ostatecznie pogrążający mnie argument: nie pamiętam nicka Piochus. Czy miałeś taki nick od zawsze? O czym często pisaliśmy? O czym rozmawialiśmy w mojej taksówce?
Tak masz prawo. A poznaliśmy się przez pytamy.pl. pamiętasz Wojtka?
Nie wiem. Podaj mi swój stary nick. Tu albo na pw
Pamiętam, pamiętam, a Twoje opowieści, zawsze czytałam jednym tchem :))
Też rzuciło mi się to w oczy.
A tak poza tym cieszą mnie powroty dawnych userów. Witaj, Pyzaponczoszanko.
Cześć Danielu
Witaj Pyza! Jak super ze znowu jesteś!
Przyłączam się do powitań. ![]()
Zostań tu już nie znikaj
Cześć Pyza, brakowało tu Ciebie.
Fajnie, że się pojawiłaś.
I czemu ja do dziś nie wiedziałem o reaktywacji?! Tak się nie godzi, bym dowiadywał się przypadkiem!! Dobrze, że jesteś.
No tak, @rzymskiprofil trafił tu za Pyzą! Ale ona niestety zamilkła (przynajmniej tutaj)
Niedawno (dwa tygodnie temu) byłem w jej mieście. Byłem z rodziną, więc nie próbowałem zawracać głowy spotkaniami.
Poza tym kot mój tylko wie, czy Pyza by chciała się z takim jak ja spotkać …
Ale miasto ładne.
I obfituje w wiele łądnych userek: @Endorfina @czarna zołza, @erzac,
My ładnie ![]()
Stare jak nowe ![]()
![]()
![]()
Sierpien 2021…Jak widać nie na długo Ci tej radości starczyło. ![]()
Aguafiestas
Czyli? Nie psuj nastroju ![]()
![]()
![]()