z 7 lat temu.
nie przejmuj sie kolega @Devil, on pieniedzy nie bierze, woli flaszki wody ognistej
A… ok. naiwność mnie nie opuszcza jak widać.
Dzięki.
@anon18020312 Piochus.
To teraz pooperujmy faktami.
Czy nie uważasz, że przez 7 lat mogłam zapomnieć pasażera, którego wiozłam dwa razy w przeciągu 9 lat pracy?
W ciągu jednej nocy mam między 12 a 25 kursów. W tych liczbach zawiera się kilka ciekawych, z których rozmowy i temat rozmów zapamiętuję na jakiś czas.
Najczęściej nie rozpoznaję swoich nawet stałych klientów z twarzy, w ogóle z wyglądu, z imienia czy nazwiska. Zapamiętuję za to temat rozmów - czasem.
Pasażerowie zwykle siedzą za moimi plecami, nocą zwykle jest ciemno. Nie przyglądam się ludziom.
Ostatecznie pogrążający mnie argument: nie pamiętam nicka Piochus. Czy miałeś taki nick od zawsze? O czym często pisaliśmy? O czym rozmawialiśmy w mojej taksówce?
Tak masz prawo. A poznaliśmy się przez pytamy.pl. pamiętasz Wojtka?
Nie wiem. Podaj mi swój stary nick. Tu albo na pw
Pamiętam, pamiętam, a Twoje opowieści, zawsze czytałam jednym tchem :))
Też rzuciło mi się to w oczy.
A tak poza tym cieszą mnie powroty dawnych userów. Witaj, Pyzaponczoszanko.
Cześć Danielu
Witaj Pyza! Jak super ze znowu jesteś!
Przyłączam się do powitań.
Zostań tu już nie znikaj
Cześć Pyza, brakowało tu Ciebie.
Fajnie, że się pojawiłaś.
I czemu ja do dziś nie wiedziałem o reaktywacji?! Tak się nie godzi, bym dowiadywał się przypadkiem!! Dobrze, że jesteś.
No tak, @rzymskiprofil trafił tu za Pyzą! Ale ona niestety zamilkła (przynajmniej tutaj)
Niedawno (dwa tygodnie temu) byłem w jej mieście. Byłem z rodziną, więc nie próbowałem zawracać głowy spotkaniami.
Poza tym kot mój tylko wie, czy Pyza by chciała się z takim jak ja spotkać …
Ale miasto ładne.
I obfituje w wiele łądnych userek: @Endorfina @czarna zołza, @erzac,
My ładnie
Stare jak nowe
Sierpien 2021…Jak widać nie na długo Ci tej radości starczyło.
Aguafiestas
Czyli? Nie psuj nastroju