też jestem zapytaj refugee chociaż na zapytaj nie byłem aktywny od około 7 lat, ale jak usłyszałem że zamykają to jakoś tak nostalgia mnie wzięła i tak oto znalazłem te stronę jako zastępstwo.
TYLKO JAK MAM USTAWIĆ PROFILOWE POMOCY ![]()
też jestem zapytaj refugee chociaż na zapytaj nie byłem aktywny od około 7 lat, ale jak usłyszałem że zamykają to jakoś tak nostalgia mnie wzięła i tak oto znalazłem te stronę jako zastępstwo.
TYLKO JAK MAM USTAWIĆ PROFILOWE POMOCY ![]()
Obraz profilowy można ustawic dopiero po pewnym okresie pobytu tutaj (nie pamiętam jakim, ale chyba dwa tygodnie). Chodzi o to, by boty, jakie się tu również pojawiaja nie wyglądały od razu jak pełnoprawny user. Cierpliwości!
Werble, werble, bębny bębny, kolejny uchodźca z zapytaj.onet przybył na to miejsce! ![]()
Dzień dobry wszystkim zgromadzonym, z tej strony Maximus3g- w zapytaj.onet od 2009 roku, teraz tutaj.
Dziękuję koledze Kujawski96 za zaproszenie na to forum, mam nadzieję, że będzie tu ciekawie i miło.
Pozdrowionka dla wszystkich! ![]()
O to witamy weterana. Ja na Pytamy od 2006!
Wow, piękny wynik. Szmata czasu… ![]()
Ktoś tu narzekał ostatnio na duszną atmosferę i brak świeżej krwi na forum ![]()
Witamy!!
Strona Zapytaj Onet ma zostać całkiem zamknięta pod koniec września. Może będzie jeszcze jedna fala nowych użytkowników?
Ktoś może przyjdzie, ale jak widzę już teraz to raczej słomiany zapał. Zobaczymy ![]()
@Kujawski96 Jesteś na zdjęciu w artykule!
A ja od 2013 ,z wieloma przerwami
Nie wiem jak to zrobiłam ,że dziś tu wróciłam…
Założyłem sobie tutaj konto dosłownie przed chwilą. Czy będę regularnie korzystał z tej strony Internetowej po tym jak Zapytaj Onet zostanie uśpione w dniu 21 Września czy zlikwidowane w dniu 30 Września?. Tego nie wiem. To zależy czy ta strona mi podpasuje czy nie.
Ja też tutaj się przeniosłam z zapytaj, też jestem tu nowa ^^
O niestety wiem, wielka strata, że zamykają, więc witam kolegę z Zapka,
Hejka, kojarzę cię ;D
Serdecznie witam na podwórku. Nikt nam na razie go nie zamknie bo to prywatny podwórek. Życzę wszystkim “nowicjuszom” dobrej zabawy. ![]()