czy wiesz, że ...

Ja należę do kilku grup osób interesujących się scrapbookingiem. Chciałabym jeszcze wiele takich grup obserwować i wymieniać doświadczenia, ale … czasu brak.

I masz racje: paluszki!!! :slight_smile:

1 polubienie

bo to pewnie danie na Halloween :smiley:

1 polubienie

jeszcze jeden strzelec???

1 polubienie

Tak , już wiem , że Ty też :wink:

1 polubienie

z 16 grudnia. ale jest nas tu zdaje sie wiecej - na starym pytany kiedys ankieta byla.

3 polubienia

Tak , niedawno tu wklejałam jaki jest strzelec.

1 polubienie

Massakra okropne :speak_no_evil:

1 polubienie

No Wy trochę się rozminęłyście z z imprezą urodzinową urządzoną przez Jaruzela. Ja trafiłem w dziesiątkę (lub trzynastkę) :wink:

3 polubienia

Ale pochlejemy , forum 13 grudnia przestanie istnieć :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

to jak moja dobra kolezanka - w niedziele tata rozkrecal telewizor a ja leczylam kaca.
a jak zobaczylam slepowrona to sie juz przerazilam,ze to delirka jakas zamiast teleranka.

4 polubienia

A to pyszne ciasteczka collins :smiley:

1 polubienie

Wierze ale…Chyba wolalbym tego nie widziec na stole :rofl:

2 polubienia

Zawsze możemy imprezę do lasu przenieść , po co komu stół , nasi przodkowie na mchu jadali :wink:

2 polubienia

Ja mam za to ropuchofobię. I dziwna sprawa, bo inne płazy uwielbiam, nawet w ręce biorę.
Na widok ropuchy “Twarz mi blednie, włos mi rzednie, psują mi się zęby przednie” :tired_face::tired_face:

7 polubień

Nie Wam, a nam. :stuck_out_tongue_winking_eye::innocent:

1 polubienie

Ja lasu na impreze nie doradzam bo tam drzewa stoja! :joy:

2 polubienia

Ale Wam trudno dogodzić

2 polubienia

Nie liczy sie ilosc, ale jakosc. A czy jakosc uzytkownikow i wypowiedzi jest? To juz niech kazdy sam sobie odpowie.

“Twarz mi blednie, włos mi rzednie, psują mi się zęby przednie”

:joy::joy:

2 polubienia