Nie poruszajmy trudnych tematów przed snem
Do nikogo nie chcę być podobny. Sam w sobie jestem oryginałem, pomimo że 2 sobowtórów spotkałem. Ten w lustrze stałe mnie podgląda, taki napalony
Dzisiaj mi to wisi ale kiedys,dawno temu,chcialem być podobny do George’a Besta.
No i do innego George’a.Harrisona.
I chcialem sie nosić jak Steve McQueen!
Edit bo zapomnialbym o czymś ważnym!
Byl czas rodzącej sie fascynacji tenisem i to pokrywalo sie z sukcesami Wojciecha Fibaka.Ale ja wpatrywalem sie w Guillermo Vilasa,Adriano Panatte i oczywiscie w Bjoerna Borga
Ewuniu, fajny rebusik, ale to Na w ostatnim obrazku psuje całość. Liczbę atomową bez liter powinnaś dać. Bez urazy.
To nie jest rebus @birbant
Ino tylko łobrazkowa łodpowiedź.
Kto głupiemu zabroni?
Jak te biedne zwierzęta żyją bez luster i selfie.
Tak się nie porównując ciągle z kimś.
To musi być straszna męka nie wiedzieć do kogo się jest podobnym i jak się wygląda.
moim zdaniem w schroniskach dla psów i kotów oraz w zoo powinno się montować lustra w boksach i na wybiegach żeby zwierzęta mogły się przeglądać.
Ciekawe jak wyglądałby słoń, któy chciałby wyglądać jak antylopa albo odwrotnie.
Uczepiłeś się tego lustra
Wygląd to Pikuś. Trudniej się upodobnić do kogoś, kto nam imponuje osobowością.
Każdy z nas miał okres kształtowania charakteru, najczęściej mieliśmy wtedy fiu-bździu w głowie.
Heh.
W normalnym świecie czyli w świecie przyrody wygląd i osobowość to prawie to samo.
Jak sie rodzisz z trąbą i ważysz po urodzeniu 100 kg to nie zajmujesz się zapylaniem kwiatków w locie tylko obrywaniem liści z wysokich drzew albo ich przewracaniem.
Nie wiem czy to ma coś wspólnego z “osobowością” ale wiem, że bez względu na osobowość nie będziesz latać tylko będziesz sobie spokojnie obrywać gałązki i uzyzniać sawanne.
Sugerujesz, że i my rodzimy się z
“przeznaczeniem” ?
Ale oczywiście możesz się udać na jakieś testy, po interpretacji których jakiś specjalista psycholog powie ci, że masz osobowość pszczółki i zasadniczo pomimo słoniej formy najlepszym dla ciebie zajęciem będzie zapylanie kwiatkó
Przenaczenie to złe słowo.
Słoń nie rodzi się z przeznaczeniem tylko z trąbą
A większość ludzi rodzi się ludźmi.
NIe wiedzieć czemu uznali, że ich przeznaczeniem jest byc baranami (nie obrażając baranów)
A Ty jesteś w mniejszości?
No ja jestem tylko jeden to chyba mniejszość?
Jeden baran?
Tak, to mniejszość
Wiekszosc zwierzat na lustra nie reaguje. Papugi traktuja je jak blyszczaca zabawke, a moja kotka z uporem szukala drugiego kota za lustrem…
Bo to mądre zwierze i sie nie zastanawia nad swoim wyglądem i osobowością
Tylko kumpla szukala?
Korci mnie żeby postawić tezę o tym, że lustra i inne zwierciadła wyrzadziły homo sapiens więcej szkód niż wybuch superwulkanu “TOBA”