Dymisja Johnsona?

@kaziu nawet brytyjski rząd nie ma 57 ministrów!!!
Odeszli współpracownicy - a to znaczy, ze Boris nie byl w stanie stworzyc ekipy. Krolowa umiera, Karol? Chcialby. Jego syn? Miota sie bo braciszek pomyslowy.
Jak zwykle rzady przejmie rodzaj rady regencyjmej. W cieniu.

2 polubienia

Rząd już uzupełnił braki, teraz jest duże sprzątanie jak przekonać wyborców, świat że nakreślone wizje będą sprawiedliwe niezależnie od pomocy Ukrainie, czy problemów w partii

1 polubienie

Zapomniałaś o kilku istotnych innych składnikach angielskiego śniadania.
Bekon, jajko, tost, fasolka… Paluszki lizać jak sobie teraz ten shit przypominam. Trzeba było być młodym i zdrowym, żeby to jeść.

2 polubienia

Ukraińcom bardzo on się podobał.Nie wiem czy on dobrym politykiem jest ale na jego cześć robię sobie taką fryzurę jaką on ma.
:wink:

1 polubienie

Barania tlusta kielbaska.
Anglicy sa przykladem, ze nie ma zlego jedzenia. Jest tylko zle przyprzprawione :fire:

2 polubienia

No właśnie, były jeszcze kiełbaski, ale te już rzadko brałem, no może jeszcze smażone pomidorki…

…chyba nie mogli się doliczyć, ile on ma w końcu dzieci :frowning:

Pomidorki to ja moge nawet jako dzem/powidla od kanapek po zupe.
Jedna z lepszych wrzutek obok kukurydzianej mąki w dietę

1 polubienie

Ostatni zapomniany element to były, wiadomo, grzybki.
image

image

Teraz czy chcesz tego, czy nie chcesz, jesteś zaproszona na Full english breakfasta.
Choice is yours.

2 polubienia

Źle mi się zrobiło…

Jesteś zwolennikiem fish and chipsa może?

Nie.To okropne było. Ale w Polsce jek próbowali podrobić to już smakowało nieźle.

W moim przypadku można to nazwać błędami młodości…

1 polubienie

U mnie niedoinformowaniem

to chyba jego prywatna sprawa. Chyba że… nie płaci alimentów i podatnicy płacili za niego.

Bardzo mętna sprawa która w wyniku działania mediów,stała sie jakby"słusznym gniewem"
A ja sie pytam,CO powinno gniewac tłum?!
Bo dla mnie niech sobie nawet Boris “chleje i dupcy” [w czym nie odbiegalby specjalnie od innych].Dla mnie weryfikacją jest postawa wobec sytuacji miedzynarodowej.Cywilna odwaga [sama dymisja jest juz swoistym arcydziełem].
Slucham a raczej staram sie sluchać w miare systematycznie tego CO i JAK mówią te typy powołane przez tłuszcze do władzy.I Bo Jo jest u mnie w top-10,delikatnie mowiąc.
Jesli świat milczy wobec takiej mendy jak Macron a oskarża Johnsona to najchętniej wypisalbym sie z tego świata.

2 polubienia

Ze swiata sie nie wypisuj
Bo Jo jest moze i balowiczem, ale to i ryzykant, i odpowiedzialnosc wziął.
GB sa specyficzne jak kraj gdzie imperium bylo? Potrafil sie postawic. W przeciwienstwie do niemiaszkow (świadomie z małej litery) i fircyka francuzika.

2 polubienia