@kaziu nawet brytyjski rząd nie ma 57 ministrów!!!
Odeszli współpracownicy - a to znaczy, ze Boris nie byl w stanie stworzyc ekipy. Krolowa umiera, Karol? Chcialby. Jego syn? Miota sie bo braciszek pomyslowy.
Jak zwykle rzady przejmie rodzaj rady regencyjmej. W cieniu.
Rząd już uzupełnił braki, teraz jest duże sprzątanie jak przekonać wyborców, świat że nakreślone wizje będą sprawiedliwe niezależnie od pomocy Ukrainie, czy problemów w partii
Zapomniałaś o kilku istotnych innych składnikach angielskiego śniadania.
Bekon, jajko, tost, fasolka… Paluszki lizać jak sobie teraz ten shit przypominam. Trzeba było być młodym i zdrowym, żeby to jeść.
Ukraińcom bardzo on się podobał.Nie wiem czy on dobrym politykiem jest ale na jego cześć robię sobie taką fryzurę jaką on ma.
Barania tlusta kielbaska.
Anglicy sa przykladem, ze nie ma zlego jedzenia. Jest tylko zle przyprzprawione
No właśnie, były jeszcze kiełbaski, ale te już rzadko brałem, no może jeszcze smażone pomidorki…
…chyba nie mogli się doliczyć, ile on ma w końcu dzieci
Pomidorki to ja moge nawet jako dzem/powidla od kanapek po zupe.
Jedna z lepszych wrzutek obok kukurydzianej mąki w dietę
Ostatni zapomniany element to były, wiadomo, grzybki.
Teraz czy chcesz tego, czy nie chcesz, jesteś zaproszona na Full english breakfasta.
Choice is yours.
Źle mi się zrobiło…
Jesteś zwolennikiem fish and chipsa może?
Nie.To okropne było. Ale w Polsce jek próbowali podrobić to już smakowało nieźle.
W moim przypadku można to nazwać błędami młodości…
U mnie niedoinformowaniem
to chyba jego prywatna sprawa. Chyba że… nie płaci alimentów i podatnicy płacili za niego.
Bardzo mętna sprawa która w wyniku działania mediów,stała sie jakby"słusznym gniewem"
A ja sie pytam,CO powinno gniewac tłum?!
Bo dla mnie niech sobie nawet Boris “chleje i dupcy” [w czym nie odbiegalby specjalnie od innych].Dla mnie weryfikacją jest postawa wobec sytuacji miedzynarodowej.Cywilna odwaga [sama dymisja jest juz swoistym arcydziełem].
Slucham a raczej staram sie sluchać w miare systematycznie tego CO i JAK mówią te typy powołane przez tłuszcze do władzy.I Bo Jo jest u mnie w top-10,delikatnie mowiąc.
Jesli świat milczy wobec takiej mendy jak Macron a oskarża Johnsona to najchętniej wypisalbym sie z tego świata.
Ze swiata sie nie wypisuj
Bo Jo jest moze i balowiczem, ale to i ryzykant, i odpowiedzialnosc wziął.
GB sa specyficzne jak kraj gdzie imperium bylo? Potrafil sie postawic. W przeciwienstwie do niemiaszkow (świadomie z małej litery) i fircyka francuzika.