Dzień dobry w Dniu Uprzejmości

A nagrywala z telewizora na kaseciaka :stuck_out_tongue_winking_eye:
Ale tez smutna rocznica 4 lata od ataku terrorystycznego w Paryzu, gdzie zaatakowano m.in. sale koncertowa Bataclan.

2 polubienia

Fakt…4 lata od islamskiej zbrodni…I jesli podążać tym tropem,az roi sie od zbrodni palestyńskich mordercow…

1 polubienie

W Europie to malo, ale tak jak sie zainteresowac to chyba nie ma dnia bez zamachu? Nie mowiac juz o rozruchach.

2 polubienia

Al-Fatah,Hezbollah i Czarny Wrzesień mają tyle zbrodni na sumieniu ze faktycznie,europejskie bandy w stylu Czerwonych Brygad to tylko niewielki i lokalny ślad…

2 polubienia

Dodaj “chlopcow” z IZIS?

2 polubienia

To juz osobna historia ale oczywiscie bije na glowe całą przeszłość.Wtedy to byl terroryzm,teraz to jest wojna.Szariat,terroryzm i nienawisc na wszystkich,mozliwych płaszczyznach…

2 polubienia

Traktuje to jako tematyke do pogaduszek mniej lub bardziej powaznych :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Zjawisko uszlo mojej uwadze
No coz, jak sie pracowalo od 8.00 do 18.00 od poniedzialku do soboty wlacznie to na nic nie bylo juz czasu

1 polubienie

ABBA?
Program w tv-2,byl wieczorem.
Osoba wowczas dorosla nie mogła nie widziec co sie wokoło dzieje :grinning:Oraz…Nastepnego dnia gdy z wszystkich okien,dalo sie slyszec efekty tego nagrywania…
Zaczynalo sie ok. 9 rano i trwalo do wieczora…I tak przez przynajmniej kilkanascie dni…

2 polubienia

Mamy i w Polsce odpowiednika ABBY?

:innocent:

2 polubienia

Znalazłam w necie oczywiście.

1 polubienie

A ja tak szukam i znalezc nie moge…!

1 polubienie

Ale czego szukasz?

1 polubienie

Szukalam Twojego postu… :joy:

1 polubienie