A nagrywala z telewizora na kaseciaka
Ale tez smutna rocznica 4 lata od ataku terrorystycznego w Paryzu, gdzie zaatakowano m.in. sale koncertowa Bataclan.
Fakt…4 lata od islamskiej zbrodni…I jesli podążać tym tropem,az roi sie od zbrodni palestyńskich mordercow…
W Europie to malo, ale tak jak sie zainteresowac to chyba nie ma dnia bez zamachu? Nie mowiac juz o rozruchach.
Al-Fatah,Hezbollah i Czarny Wrzesień mają tyle zbrodni na sumieniu ze faktycznie,europejskie bandy w stylu Czerwonych Brygad to tylko niewielki i lokalny ślad…
Dodaj “chlopcow” z IZIS?
To juz osobna historia ale oczywiscie bije na glowe całą przeszłość.Wtedy to byl terroryzm,teraz to jest wojna.Szariat,terroryzm i nienawisc na wszystkich,mozliwych płaszczyznach…
Traktuje to jako tematyke do pogaduszek mniej lub bardziej powaznych
Zjawisko uszlo mojej uwadze
No coz, jak sie pracowalo od 8.00 do 18.00 od poniedzialku do soboty wlacznie to na nic nie bylo juz czasu
ABBA?
Program w tv-2,byl wieczorem.
Osoba wowczas dorosla nie mogła nie widziec co sie wokoło dzieje Oraz…Nastepnego dnia gdy z wszystkich okien,dalo sie slyszec efekty tego nagrywania…
Zaczynalo sie ok. 9 rano i trwalo do wieczora…I tak przez przynajmniej kilkanascie dni…
Znalazłam w necie oczywiście.
A ja tak szukam i znalezc nie moge…!
Ale czego szukasz?
Szukalam Twojego postu…