Dziewczyny

No, pieknie wygladasz!:slight_smile: W moim wieku to trudno, zeby mi ktos zdjecia pstrykal…

1 polubienie

W nocy to wogole jest cyrk z tym spaniem… Gorąco to się odkrywam, zimno to przykrywam, pić mi się chce, głodna jestem i ten biedny chłop kilka razy w nocy jest budzony :grin: rozumiem dlaczego na wakacjach które spędzał beze mnie tak się wyspal :rofl::rofl:

1 polubienie

Hah, ci biedni faceci mają z nami urwanie głowy, fakt, co chwilę coś :sweat_smile: ten mój ancymon już uprzedzony, że przez najbliższe miesiące może zapomnieć co to znaczy być wyspanym :joy: :woman_shrugging:

2 polubienia

@ratatujka , mój się wystąpia bo często teleportuję się do drugiego pokoju :wink:
Ale z tymi zdjęciami to ma zryty beret , wyłapuje najbardziej intymne momenty dla mnie , tylko czekam kiedy mnie na sedesie przyłapie :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Na szczęście nasze dziecko jest duże i nie budzi nas w nocy, no chyba żeby z imprezy je odebrać :joy::grin:

2 polubienia

Mój dzielnie przy mnie trwa :grin: pewnie z racji tego że lubi się przytulać :rofl:

1 polubienie

Z tego powodu często uciekam , przygniatanie mnie nogą i ręką tuleniem nie nazywam, no może 20 lat temu :wink:

1 polubienie

Akurat to u nas jest inaczej :grin:

1 polubienie

Zdarza się. Traktuje to jako przejaw jego pasji. Czasami z chęcią spojrze jak odbierze z punktu foto. Bardzo lubię jego postrzeganie świata przez obiektyw. Powiedziałabym, że przez te zdjęcia przemawia jego spora wrażliwość na świat.

Zdarza się… i wtedy zdziwienie “kiedy to zrobiłeś” . a zaraz potem “skasuj to”
W sumie to takie zdjecia są ciekawsze niz pozowane.

1 polubienie

Ile razy ja to slyszalem)))