Dziś pierwszy raz premier wrednej Polski, Morawiecki, przyznał,

No jeśli pamiętasz mnie poniosło i dostał parę lat.

1 polubienie

Prawidłowo. Nie pier…liłeś się z wariatami w tańcu.

1 polubienie

A pamiętasz to?

1 polubienie

Coś tam pamiętam, ale szczegółów już nie podam.

1 polubienie

Ja uznaję za złe powtarzanie się w tematach, obrażanie, itd. Szanuję koleżankę ale za bardzo pobłaża błaznowi.

1 polubienie

Chciał zostać przewodnikiem ludzkości, został błaznem …

Co za ironia losu.

3 polubienia

A Kaczor chciał być przewodnikiem a został … kutasem.

1 polubienie

Z jego (znaczy prezesa) punktu siedzenia zalozony cel zycia osiagnal…

1 polubienie

Pasuje im ta cicha zemsta Łukaszenki.

Ale nie pasuje ingerencja UE i NATO.
Posluchalam wczoraj tych migrantow - tyle co pokazala hiszpańska TV - po tych wypowiedziach nie moge powiedzieć, że ich polubilam.
Europa niczego nie musi.
Wlazlam w temat Syrii troche głębiej - tam Asad kontroluje (przy pomocy Putina) wiekszosc kraju.
mlode byczki uciekają przed sluzba wojskowa a nie z glodu. A wojna ma podloze religijne?
Co do Kurdów to ja obiektywna nie będę, ale wynika to z moich nie najlepszych doświadczeń z tym towarzystwem. Dzikie takie jakieś :wink:
Zal tych migrantow, bo to ludzie. Ale niestety nie sa tym czego Europa teraz potrzebuje.

1 polubienie

Z Kurdami miałem sporo do czynienia, jak jeszcze w Niemczech byłem. To były pozytywne kontakty i mam o nich dobre zadanie. Pieką zajebiste chleby, co mnie bardzo zdziwiło.

Tu, w Holandii i Niemczech dokładnie wiadomo, że cała ta heca z Białorusią jest winą Łukaszenki. Prawdopodobnie sankcje będą, tylko jest jeden szkopuł. Polski rząd bardzo niechętnie odnosi się do pomocy UE. I współpracy w tej sprawie. Przecież ta awantura spadła im z nieba, co powtarzam w co drugim swoim komentarzu na ten temat. Zresztą i tutaj też tak to widzą. Tu nie ma tvp.info.

Przecież PiS oprócz szczekania i wysyłania naszych pseudo sił zbrojnych na granicę, nic nie robi w tej sprawie.

1 polubienie

Szczepionki ci na rozum bardzo zaszkodziły.

Nie widać, że koledze @benasek coś zaszkodziło.
Natomiast tobie na rozum już nic nie zaszkodzi. Wszystko na twój temat.

2 polubienia

No to z Kurdami to jak wszędzie, sa ludzie i ludziska.
Do jednego worka nie wrzucisz.
A zgadza sie, PiS stan chaosu to by chetnie utrzymywal w nieskończoność. Wygodnie im z tym.

1 polubienie

Te twoje szerokie zagadnienia, to kupa naiwnych bredni i nonsensów. Wszyscy to wiedzą oprócz jednej osoby. Tą osobą jesteś ty.

2 polubienia

To jest zasłona i odwracanie uwago od drożyzny i paru innych. A także nabijanie sobie słupków, bo bardzo dużo ludzi w Polsce nie chce obcych.

No i znów jesteśmy przedmurzem chrześcijaństwa, a Kaczyński wojsko wysłał na granicę, by piersią własną osłaniać… :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Cos w tym stylu…
Numer na Orbana w Polsce raczej nie przejdzie.
Problem jest polityczny, a wykorzystanie ludzkiej łatwowierności bronią.

1 polubienie

Też mi kara :frowning:

1 polubienie

Wystarczająca, żeby baćkę rozjuszyć. Mafia tak dlugo szanuje swojego przywodce jak zapewnia im przywileje i bezkarnosc.

Pieniądze są każdemu potrzebne szczególnie takim Łukaszenka tym bardziej że przez lata przyzwyczaili się do różnych wygód i luksusów bez pieniędzy na pewno będzie mu trudniej szczególnie gdyby zapalił mu się grunt pod nogami ucieczka będzie problematyczna

2 polubienia