Ja już dziś syreny ledwo przeżyłam… a to były na jego część…Nie wiedziałam wcześniej.
na cześć harmonika? nie sądzę :)))
Godzinę się bałam. Pięknie się bawią panowie. Bachorowie.
Gdyby miał podobne jak Putin narzędzia, byłby 2 kroki przed nim.
myslisz?
moze zajalby sie budowaniem miasta marzen?
Harmonika się nie tyka…
Bomba zegarowa tyka!
A może cyka?
A z tego wynika
powrót harmonika.
Jak tylko Fiutina pochwali,
to birbant mu łeb rozwali.
Lepiej żeby nie wracał. Chyba ma chociaż odrobinę honoru i wie, co o nim myślą? Ja jeszcze nie wiem jak zareaguję na jego powrót: albo będę udawała, że go nie widzę albo odejdę. Głupio być na tym samym forum z kimś, kto popiera Fiutina.
Nie ma oni odrobiny. Jak każdy bolszewik.
Hahaha. Potrafisz trafnie i “w punkt” trafić z opisem.
zyc bez niego nie mozecie? juz ponad 30 wpisow…
Zabezpieczamy się, żeby nie przylazł.
Nie zająłby się, bo to leń. A zapędy dyktatorskie ma na równi z putinowskimi
A ja zastanawiam się: gdzie jechać na wakacje, żeby nie spotkać ruskich. Jedna taka został w wyrzucona z krakowskiego hotelu i to z Hiltona, za proputinowskie odzywki.
Jak nie masz ruskich w domu, to siedź i nigdzie nie jedź. Przynajmniej będziesz pewna, że ich nie spotkasz
Zastosuję się do rady koleżanki
Dokladnie,mamy ten sam problem.w tym roku zreszta zawężony do Włoch lub Hiszpanii…A ja dodatkowo chyba odpuszczę sobie Notting Hill bo tam ta hołota jest na każdym kroku…
Ruskich turystow to raczej za duzo nie będzie - wizy i sankcje zrobią swoje.
Ale trzeba liczyc się z tym, ze ukraiński to będzie słychać.
Według ministerstwa od ubezpieczen spolecznych, migracji i asymilacji prawdopodobnie w przyszlym tygodniu padnie psychologiczna granica 100 tys. wydanych pozwolen na pobyt i prace dla Ukraińców. Doliczajac tych, ktorzy tu mieszkali przed wojną będzie blisko ćwierć miliona ludzi