Ekstremalnie patologiczny QUIZ wiedzowy nr 346

7/15

4 polubienia

Nie rozumiem waszych dobrych wyników. Ja dla przyzwoitości nie będę się chwalił, bo niestety nie ma czym… Prawie wszystko zgadywałem.

4 polubienia

Wiedziałam, że za z patologią lepiej nie mieć nic do czynienia, a jednak skusiłam się :frowning:
7/15 i nawet strzelanina nie pomogła.

6 polubień

Dlatego niektórzy słabi uczniowie często dystansują dobrych, bo nawet nie wiedząc mogą wiele “ustrzelić”.
Teraz sama widzisz, na ile miarodajne są wyniki testów wyboru :slight_smile: A MEN trzyma się ich od lat. Dlaczego?

2 polubienia

Wieloletnie doswiadczenie kolego…

1 polubienie

No tak, na wszystko jest potrzebny sposób.

2 polubienia

7/10, trudny dla mnie był…

4 polubienia

Tez nie pisze o wynikach
Tym bardziej ze ten quiz raczej dla zabawy
Cos w rodzaju zbioru wiedzy bezuzytecznej

3 polubienia

Sama nazwa jest udana: ekstremalnie patologiczny
dodalabym jeszcze ze nieharmonijny :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

…i przerwałaś w połowie? :sweat_smile:

2 polubienia

Nie wierzę…:grin:
@collins02 , to niemożliwe, żebyś był złośliwy wobec koleżanki. To, co napisałeś wcale nie było złośliwe :neutral_face: Każdy może sobie coś takiego napisać. To jeszcze wcale nie świadczy o tym, że jest to nabijanie się. Wcale a wcale :neutral_face: To tylko normalne wyrażenie swoich wątpliwości. Wszyscy mają prawo do wyrażania swoich wątpliwości :neutral_face: To takie naturalne…

1 polubienie

Dla mnie tez to bzdura! Kedys rozwiazywalam test na IQ i kolezanaka tez. Mnie wyszlo jakies 120, jej niecale 80… Pytam jakim cudem? A ona na to: bo ja odpowiadalam wtedy, kiedy na pewno wiedzialam! A ja strzelalam i ustrzelilam…

1 polubienie