Excel znow mi sie nie otwiera

BRAWO Ty :clap:t2:

1 polubienie

:smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

bo cpac juz cpalam na sen i literki i skacza…:frowning: no lece.
Martwia mnie tylko kolejne warianty, ktore tez beda musialy ulec miniaturyzacji (i tak tego nikt nie czyta przeciez)…bo potem trzeba do kazdej wersji mini miec alibi…ech..jutro pomysle :sleeping_face:

1 polubienie

A mnie wczoraj AI przepraszała i co? Ja nie chcę przeprosin, tylko wiarygodne informacje. No, ale było inaczej i musze z tym jakoś żyć. Masz Nunu jakieś rady?

1 polubienie

nie rozumiem czemu sie tak zachwycaja tym AI, przeciez ona mysli, jak czlowiek niewyksztalcony.

1 polubienie

Na AI w wersji popularnej tonjest jedna netoda. Wylaczyc tylko to gorsze od komara tygrysiego.
Wytepic się nie da.
Ignorować. Nie traktowac jak wyroczni.
I tlumaczyc, ze tam duzo sztucznosci, malo inteligencji.
Albo dac do przeczytania Lema.
Istnieje szansa, ze sie jej obwody logiczne spala po paru stronach lemowej zabawy z jezykiem polskim.

Brakuje jeszcze ożenku z AI…

A moze juz takowy był?

1 polubienie

Trafiaja się. Najwiecej w Japonii.

1 polubienie

A czy już były rozwody z AI?

@Devil sie rozwiodl, ale ze to nie bylo na trzezwo to juz nie pamieta, ze z AI. :winking_face_with_tongue: Zaraz nam tu wiazanke posle na temacie obok to przypomni.

2 polubienia

Jednych się kojarzy z ciekawymi wypowiedziami, innych z wiązankami.
Moze wspomniany w kwiaciarni dorabia?

3 polubienia

Takiej kwiaciarni przy cmentarzu. Na pogrzeby wybiera sie kwiaty “last minute” co to jescze wyglądają, ale nastepnego dnia sa do wyrzucenia.

2 polubienia

Predzej ktos zostanie wdowcem lub wdową. Wystarczy zasilanie odciąć. Pytanie brzmi - czy mozna zostac bigamista? I czy sa jakies ograniczenia liczby wspolmalzonkow ?

2 polubienia

Skoro już o pytaniach mowa, to ja zapytam. Gdzie na Bolku i Lolku reklamują alkohol?

1 polubienie

:winking_face_with_tongue: :roll_eyes: reklamuja, ale ta flaszka chyba byla okragla na dole, :thinking:

A no właśnie, tu syntetyczna entelygencja raczej nie da rady …
Jeszcze nie jest na tym etapie rozwoju, by benaskowe zagadki rozwiązywać :laughing:

1 polubienie

Ale przy rebusach wyszukiwanie obrazem sie przydaje. Zwalszcza dla mnie, bo obrazki czasem sa mi kompletnie obce lub cos kojarze, ze w przyrodzie cos takiego wystepowalo?
Tyle, że to to oprogramowanie trudno pdciagnac pd AI.
A z Bolkiem i Lolkiem to nie wiem, moze cos w wystroju wnetrza czy z okazji. jakiejs imprezy. To sa filmy z czasów kiedy jeszcze szeryf Jan Śpiewak w planach nie byl, a jego rodzice chyba Klubu Wiewiorka na AA nie przerabiali?
Ale oomysl zacny, poszukam na YT, bo downo tych dobranocek nie ogladalam?

1 polubienie