BRAWO Ty ![]()
![]()
bo cpac juz cpalam na sen i literki i skacza…
no lece.
Martwia mnie tylko kolejne warianty, ktore tez beda musialy ulec miniaturyzacji (i tak tego nikt nie czyta przeciez)…bo potem trzeba do kazdej wersji mini miec alibi…ech..jutro pomysle ![]()
A mnie wczoraj AI przepraszała i co? Ja nie chcę przeprosin, tylko wiarygodne informacje. No, ale było inaczej i musze z tym jakoś żyć. Masz Nunu jakieś rady?
nie rozumiem czemu sie tak zachwycaja tym AI, przeciez ona mysli, jak czlowiek niewyksztalcony.
Na AI w wersji popularnej tonjest jedna netoda. Wylaczyc tylko to gorsze od komara tygrysiego.
Wytepic się nie da.
Ignorować. Nie traktowac jak wyroczni.
I tlumaczyc, ze tam duzo sztucznosci, malo inteligencji.
Albo dac do przeczytania Lema.
Istnieje szansa, ze sie jej obwody logiczne spala po paru stronach lemowej zabawy z jezykiem polskim.
Brakuje jeszcze ożenku z AI…
A moze juz takowy był?
Trafiaja się. Najwiecej w Japonii.
A czy już były rozwody z AI?
@Devil sie rozwiodl, ale ze to nie bylo na trzezwo to juz nie pamieta, ze z AI.
Zaraz nam tu wiazanke posle na temacie obok to przypomni.
Jednych się kojarzy z ciekawymi wypowiedziami, innych z wiązankami.
Moze wspomniany w kwiaciarni dorabia?
Takiej kwiaciarni przy cmentarzu. Na pogrzeby wybiera sie kwiaty “last minute” co to jescze wyglądają, ale nastepnego dnia sa do wyrzucenia.
Predzej ktos zostanie wdowcem lub wdową. Wystarczy zasilanie odciąć. Pytanie brzmi - czy mozna zostac bigamista? I czy sa jakies ograniczenia liczby wspolmalzonkow ?
Skoro już o pytaniach mowa, to ja zapytam. Gdzie na Bolku i Lolku reklamują alkohol?
reklamuja, ale ta flaszka chyba byla okragla na dole, ![]()
A no właśnie, tu syntetyczna entelygencja raczej nie da rady …
Jeszcze nie jest na tym etapie rozwoju, by benaskowe zagadki rozwiązywać ![]()
Ale przy rebusach wyszukiwanie obrazem sie przydaje. Zwalszcza dla mnie, bo obrazki czasem sa mi kompletnie obce lub cos kojarze, ze w przyrodzie cos takiego wystepowalo?
Tyle, że to to oprogramowanie trudno pdciagnac pd AI.
A z Bolkiem i Lolkiem to nie wiem, moze cos w wystroju wnetrza czy z okazji. jakiejs imprezy. To sa filmy z czasów kiedy jeszcze szeryf Jan Śpiewak w planach nie byl, a jego rodzice chyba Klubu Wiewiorka na AA nie przerabiali?
Ale oomysl zacny, poszukam na YT, bo downo tych dobranocek nie ogladalam?