Raczej na kołderce! ![]()
Gratuluję bycia wybranym nowym moderatorem, mam nadzieję, że dzielnie uniesiesz trudy moderowania naszego forum.
Ciekawym tylkom jest w jaki sposób Twój wybór został ustalony. Czy była to jedna z form demokratycznych rodem ze współczesnych czasów. W tym pytaniu nie ma żadnej ironii, gdyż dzisiaj słuchałem nauk doktora Szewko specjalisty geopolitycznego od Bliskiego Wschodu i nie tylko. Pod koniec bloga dzisiaj były nauki o rodzajach demokracji, aż miło było słuchać jego wyjaśnień, polecam.
Gratuluję i cieszę się, że zgodziłeś się podjąć te obowiązki.
![]()
kod jest przestarzały i nie chodzi z najnowszą wersją skryptu.
Ledwo habemus novum moderatoram, a już pojawiają sie czary-mary, chocki-klocki, hokusy-pokusy i abrakadabry ![]()
W temacie o śmierci Okonek jeden wpis otrzymał miano najlepszej odpowiedzi. Nie jestem autorem tego wyróżnionego wpisu, a mimo to otrzymałem powiadomienie, że taka akcja nastąpiła.
Czy wszyscy użytkownicy otrzymali takie powiadomienie ![]()
Cos mi sie “klikło” i tak poszło. Uczę się dopiero tej funkcji ![]()
Ale mi to w niczym nie przeszkadza
Możesz spokojnie powiadamiać mnie zawsze gdy przyznajesz komuś najlepszą wypowiedź., Najwyżej będę temu komuś zazdrościć ![]()
Ja też takową dostałem
Wygląda na to, że Ci którzy coś pisali w tamtym temacie dostali, bo ja też.
Buhahahahahahah…
No co ja widzę!!!
Toż to czysty “pis” ![]()
Pod osłoną nocy lub,jak kto woli,z dala od wszelkich przejawów demokracji ![]()
Po cichu i..skutecznie!!!
I do tego przy niemal pełnej akceptacji"natural born" demokratów,z jakich w większości składa się to hmmm,“forum” ![]()
Paradoksalnie jednak,jako człek zazwyczaj niechętny demokracji,popieram!
Trzask prask i po wszystkim,jak mawiał dziadek Jacek ![]()
O alternatywie,wyborach i bełkocie dyskusyjnym,wolę nawet nie myśleć.
A tak mamy szeryfa w tym nieszczęsnym"Tombstone" ,który deklaruje spokojną kontynuację dotychczasowej “linii”.Wystarczy.
Za 5 minut i tak zapomnę. ![]()