Habemus moderatoram!

Raczej na kołderce! :rofl:

Gratuluję bycia wybranym nowym moderatorem, mam nadzieję, że dzielnie uniesiesz trudy moderowania naszego forum.

Ciekawym tylkom jest w jaki sposób Twój wybór został ustalony. Czy była to jedna z form demokratycznych rodem ze współczesnych czasów. W tym pytaniu nie ma żadnej ironii, gdyż dzisiaj słuchałem nauk doktora Szewko specjalisty geopolitycznego od Bliskiego Wschodu i nie tylko. Pod koniec bloga dzisiaj były nauki o rodzajach demokracji, aż miło było słuchać jego wyjaśnień, polecam.

Gratuluję i cieszę się, że zgodziłeś się podjąć te obowiązki.
:blossom:

kod jest przestarzały i nie chodzi z najnowszą wersją skryptu.

Ledwo habemus novum moderatoram, a już pojawiają sie czary-mary, chocki-klocki, hokusy-pokusy i abrakadabry :upside_down_face:

W temacie o śmierci Okonek jeden wpis otrzymał miano najlepszej odpowiedzi. Nie jestem autorem tego wyróżnionego wpisu, a mimo to otrzymałem powiadomienie, że taka akcja nastąpiła.

Czy wszyscy użytkownicy otrzymali takie powiadomienie :thinking:

Ja otrzymałam więc widocznie tak ma być.

Cos mi sie “klikło” i tak poszło. Uczę się dopiero tej funkcji :slight_smile:

Ale mi to w niczym nie przeszkadza :grinning_face_with_smiling_eyes: Możesz spokojnie powiadamiać mnie zawsze gdy przyznajesz komuś najlepszą wypowiedź., Najwyżej będę temu komuś zazdrościć :joy:

Ja też takową dostałem

Wygląda na to, że Ci którzy coś pisali w tamtym temacie dostali, bo ja też.

Buhahahahahahah…
No co ja widzę!!!
Toż to czysty “pis” :rofl:
Pod osłoną nocy lub,jak kto woli,z dala od wszelkich przejawów demokracji :rofl:
Po cichu i..skutecznie!!!
I do tego przy niemal pełnej akceptacji"natural born" demokratów,z jakich w większości składa się to hmmm,“forum” :joy:
Paradoksalnie jednak,jako człek zazwyczaj niechętny demokracji,popieram!
Trzask prask i po wszystkim,jak mawiał dziadek Jacek :wink:
O alternatywie,wyborach i bełkocie dyskusyjnym,wolę nawet nie myśleć.
A tak mamy szeryfa w tym nieszczęsnym"Tombstone" ,który deklaruje spokojną kontynuację dotychczasowej “linii”.Wystarczy.
Za 5 minut i tak zapomnę. :wink: