A to sobie poczekamy, byle nie do 20 lecia Pytamy…
A kiedy to dwudziestolecie będzie?
To dopiero trzeba ustalic
Do takiego ważnego ustalenia, to musi być więcej userów
Tak po mojemu to chyba Sam Marino.
Bo Moldawia to chyba trochę za daleko,
Faktycznie Moldawia tez blisko.
Kwestia to jeszcze ustalic gdzie do punktu widokowego z Polski blizej i jaki bierzemy punkt odniesienia w kraju.
A z San Marina widac morze?
Jeśli już, to raczej Watykan
tylko 4/10.
Zaciekawiło mnie pytanie o największym trollu a później niby o jego przemianie. Naprawdę tensor miał taki czas?
Tak, Tensor wrzucał jakieś makabryczne zdjęcia ofiar kanibali.
Na pewnym etapie zachowywal sie w sposb w miare cywilizowany.
Raczej ofar wypadkow. Potem troche mu przeszło, ale niestety zostal obrazkowym koprofilem.
Niestety z nowego pytamy zostal relegowany po dlugiej debacie.
Nie wiem czy z powierzchni Watykanu jest mozliwosc ujrzenia morza.Bylem w Watykanie wczoraj. Oczywiscie nie wyraze sie o tym panstwie pozytywnie. Chcialem sobie isc i obejrzec tam dworzec kolejowy, ale niestety, bez wykupienia biletu do muzeów watykanskich bylo to niemozliwe.
Z Moldawii na pewno widac morze podobnie jak z San Marino.
Dzis bylem i z San Marino zrobilem powyższą fotkę Adriatyku
Odwiedzając San Marino, bardzo ważne jest zobaczenie wież Guaita, Cesta i Montale . Te trzy wzgórza są otoczone starożytnymi murami obronnymi i stanowią historyczne centrum miasta. Z tego punktu widokowego można podziwiać przepiękne krajobrazy okolicy, Apeniny oraz Morze Adriatyckie
Mołdawia nie leży nad morzem, choć koniuszkiem zahacza.
Uwazam, ze mozna za 300 lat dac mu szansę i dopuścić do Pytamy.
to chyba nie pamiętam tego - jego- okresu.
Ja pamietam.
Sluchy chodzily, ze dostal od kogos porzadny wpier… i mu na kilka dni poprzestawiało we łbie klepki na wlasciwe miejsca.
Ale nie na dlugo.
Zdenerwowal sie nieludzko, gdy dostal u mnie na blogu bana na 99 lat…
Było coś takiego ale krótko udawał że się zmienił zadawał normalne pytania rozmawiał z wieloma userami potem mu odwaliło z powrotem zaczął trollować kłamał że ktoś mu się włamał na konto ludzie mu nawet wierzyli ale potem wyszło szydło z worka bo znowu zaczął trollować i tak w kółko Potem zaczęły się akcje z Kurdegudą bo ją dręczył czy coś takiego sprawa trafiła na policje miał wizyty na komisariacie Itp Ujawniał nawet zdjęcia z facebooka innych użytkowników Niezłe jazdy z nim były generalnie W między czasie było sporo innych trolli co się pod niego podszywało
2/10. Poprawnie tylko Tensor i Fenix
Ten quiz Romek zapodał jakoś tak 2 lata przed upadkiem Starego Pytamy. Nawet pytał mnie na priwie, czy to zapodawać. Już wtedy było tak dużo zmian od początków forum, że chyba nikt nie miał kompletu.
A w ogóle, przydał by się ten roqq teraz.
A koleżance @joko mój ukłon za poczucie humoru.