Co to za bełkot???
No sorry ale malo mamy świrów na świecie?To jeszcze mamy dorzucic niszczyciela?
Ok.Jak masz sie na mnie obrazic to zrób to teraz.Tys chyba nigdy na oczy Hindusa nie widzial
![]()
Pominąwszy pare ładnych dziewczyn z kregow Bollywood,90% z tego miliarda to nedzarze,cierpiacy na wszelkie mozliwe choroby tego swiata.Nawet ich armia wygląda jak zbieranina wieszakow.Inni sa jedynie studenci w Anglii,z tych co widzialem,glownie z Oksfordu.
Poza krykietem i hokejem na trawie,w sporcie nie istnieją a jesli nawet cos drgnie,np. w tenisie to jest to swiatowa 2-3 liga.
Innymi slowy,mowimy o tysiacach.Przy miliardzie.
Zgadzam się.
Osobiście nie byłem w Indiach, choć jakieś pojęcie o Indiach chyba mam z różnych dokumentów. Możliwe, że to przeludnione państwo ponad możliwości wyżywienia, więc nie może sobie pozwolić na zużywanie energii na rywalizację sportowo-fizyczną.
Oto słowa wzięte z tego bloga na temat fizycznych możliwości przeciętnego Hindusa słowami tego, który o Hindusach wie najwięcej czyli jego samego:
Przez te lata w jakim żyję w Polsce, zawsze czułem że Wy Polacy/ Europejczycy jesteście piękniejsi niż my. Jesteście bardziej jaśni, macie prostsze włosy, niebieskie/ zielone oczy. Genetycznie jesteście o wiele bardziej umięśniony, wyżsi i macie więcej fizycznych możliwości niż przeciętny Hindus.
Większość Hindusów w wieku powyżej 30/35 mają duży brzuch, nie są raczej aktywni fizycznie, i nie troszczą się zbytnio o swój wygląd (jeśli ktoś z Indii czyta ten post, proszę, nie gniewaj się na mnie)
Oczywiście dwa ( … ) będą jak te muchy nadal swoje. Bo internet cierpliwy i przyjmie wszystko.
Jeden kuźwa mądrzejszy od drugiego …
Widzę, że nie popuszczasz! ![]()
Wątpię żebyś się dowiedział bo on sam tego nie wie
No to jak z tym niebem?Wiadomo juz coś?
Jak się nie masz czego czepiać, to czep się tramwaju.
@harmonik Jak Ci tak źle w Polsce, dlaczego jeszcze nie wyjechałeś do Indii, tam przecież źródło Twej całej filozofii. Hę?
A tam są jabłka???
@elsie Jakąś żywność się znajdzie. Ale pewnie głównie nieharmonijny gotowany ryż z warzywami…
Moje źródła to OZYRYS i JEZUS, właściwie rozumiani, a nie po wiadomonacyjnemu, jak to ma miejsce w KK.
No to już nie dla Kolegi…
@harmonik Czy ktoś wspominał o KK?
Ja wyjaśniająco wspomniałem na Twoje pytanie, dlaczego nie przeniosę się do Indii…
Rozczaruje cię u mnie nie ma tramwajów w mieście
A owszem, gwałty w Indiach są na porządku dziennym, nie tylko nocnym.