A przy okazji…W sobotę mam kolejne wejście na antenie RP.
Zapraszam oczywiście
Oczywiście, że posłucham z wielką przyjemnością
Ta sama godzina?
Tak.Zaraz po serwisie o 11.
Powodzenia
Wszystkiego Imieninowego !
Jurek! Czego Ci życzyć? Miłości i troski najbliższych (choć as zwykle daleko od Ciebie), cudownej muzyki, która pieści zmysły, wspaniałych podróży, ciekawych intrygujących filmów i satysfakcji z pracy. Nie za dużo?
W sam raz😇.Od przybytku głowa nie boli.Bardzo dziękuję! I za Piotrusia Pana bo nie dalej jak tydzień temu, nabyłem znowu tę płytę po latach i jutro tak chyba dzień zacznę…
Dziękuję
No patrz…Nie wiedziałem
Ale bardzo mi się to podoba!
Dodam tylko że w Anglii która imienin raczej nie dostrzega,akurat 23.04 czyli dzień sw.Jerzego,jest rozpoznawalny😀Wszak to dzień patrona Anglii!
jeśli to dzisiaj - to sto lat a ponieważ z muzykologii jesteś dobry to masz tu jubilata: Roy Orbison
Pozostałych też znasz
Zgadza się. Tutaj dzien obchodzi sie bardzo fiestowo, jak na kraj, gdzie analfabetyzmu nie wytepiono że szczętem i szacumek do slowa pisanego jest.
Miasta i miasteczka zapelniaje sie stoiskami. A te kwiatki to nie przypadek. Do każdego zakupu dokładają różyczkę.
Wczoraj w Milionerach było pytanie o ten zespół - Travelling Wilburys . Ze wstydem sie przyznam, ze te nazwę słyszałem pierwszy raz w zyciu.
Choć muzyków oczywiście znam i nawet ze dwa ich kawałki kojarzę.
Z tej"5" żyje jeszcze Dylan i Lynne.Ale dziękuję bo to świetny album był!!!
Wykluczone.
MUSIAŁEŚ słyszeć tę nazwę.Może nie zwróciłeś baczniejszej uwagi ale to był top i to przez wiele miesięcy.
Piosenkę Handle with Care znam, ale nazwa zespołu naprawdę nie zapadła mi w pamięć.
@Bingola , nie uważam, że to jest powód do wstydu, nie wszystko musimy wiedzieć :))
Zespół pojawił się i po drugiej płycie,zresztą kompletnie zignorowanej,tak przez media jak i publikę,przestał istnieć.Taka supergrupa nie mogła się zbyt długo utrzymać bo każdy miał dziesiątki swoich zobowiązań…Tak więc i zapomnieć można,tym bardziej że to nie do końca Twoja muza