Ja na pewno nie. Choc czesto uzywam tez odbiornika jako radia cyfrowego.
A to ja mam droga koleżanko radio cyfrowe w domu … Ale korzystam przede wszystkim z radia internetowego.
Ja czasami słucham radia przez internet, ale za pośrednictwem dekodera, a mój operator oferuje niektóre stacje również przez satelitę.
Uważam, że w dzisiejszych czasach w radiu leci lepsza muzyka niż na większości telewizji muzycznych.
Jak pisałem, nie mam telewizora, więc o muzyce w tv się nie wypowiem. Za to z radia internetowego jestem bardzo zadowolony. Przede wszystkim nie ma reklam lub są dość rzadko, przynajmniej ja takie stacje wybieram.
Nie mierzyłem ekranu. Dla mnie telewizor jest po to by oglądać sport. Ale u kumpli widziałem taki z netem i tam mają muzykę od lat 40 ubiegłego wieku do dziś. No to na nowej chacie sobie to zainstaluję. Tam są nagrane koncerty z lat 60, 70 itd…
W salonie Qled Samsung 65 cali, w sypialni Sony Bravia 40 cali, to wszystko. Chyba nie muszę pisać, że kolorowe Obudowy mają czarne, qled praktycznie nie ma obudowy.
Zapomniałam dodać, że do Bravii dokupiłam paluch i przekształciłam go w smart tv, o taki:
Jak zmienie dostawce v
Vodafone 5G? znasz sie na filatelisrtyce? Bo ja wienm ze je sie przkleja
To jakiś szyfr czy co? Co ma 5G z filatelistyką wspólnego?
Pytań jak widać wiele …
Pr,zgotowuje Cie na ciekawe
Z ostatnich znalezisk mam kopertę znaczków typu bo TAK
Znam sie na tym,ze wszystkie byly w użyciu
Ocean przeplynely, sa z kawalkiem koperty, wiec stempel jeat
Zachecajaco to nie wyglada, ale zebrane w jedn miejscu? I umieszczone na osi czasu
On, ten telewizor nazywał się Neptun.
Serdeczne dzieki.
Na czyms odrobine wiekszym oglądałam ladowanie na ksiezycu.
I w kinie planete malp
Cenzura zaspala?
Nigdy w życiu nie wstawiłbym telewizora do sypialni. To pomieszczenie służy do innych celów.
Wiedziałam, że ktoś zwróci na to uwagę
Oglądając ciekawy serial lub film lubię się rozłożyć na moim mega wygodnym łóżku w sypialni i tam oglądam w ciągu dnia
…Wolnoć, Tomku, w swoim domku…
To chyba mamy to samo.W dodatku,przy bardzo podobnym podejściu😇
Pamiętam, że do spania, ale nie mogę sobie przypomnieć, do czego jeszcze…
Dobrze, że to nie boli
Generalnie do czynności na literę “S”
Na S, to kibel raczej…