Grilla rozpalam na działce. Jest alko. Za chwilę przyjdą znajomi.
No voz i to sie zdarza.)))
Piła to blisko mnie
Ja dziś też będę piła
Nie wiem dlaczego ale mi się przypomniał legendarny wywiad z Oksaną tutaj w wersji zmiksowanej…
Tak dziś będę jak Oksana
Wstyd się przyznać , że jestem trzeźwa i nie planuję biby ? Powinnam to leczyć ?
U mnie już jutro, więc napiszę co robiłam. O 12 lunch z chłopkiem i znajomą, potem dołączył do nas kolejny znajomy, który przedstawił nam swoją nową dziewczynę. Potem praca, dom i urodziny koleżanki w pubie i koncert znajomego. Za dużo jak dla mnie jestem wykończona po 6 dniach pracy i zaraz idę spać, a jutro będę się lenić
wygląda bajkowo (jezioro). Ja wróciłem nie dawno z pracy. Zaliczyłem jeszcze po drodze sklep. Biorę się za obiad - zapomniałem mięsa wyciągnąć, więc “chwilę” się przeciągnie. Dla umilenia czasu zrobiłem sobie babskiego drinka.
Przewidziałem na łikend książkę ( która fartneła się jak ślepej kurze ziarno).
A co ? flaszkę w sklepie zawinęli Ci w Janko muzykant ?
Z “tych” książek, to mam rękopis - jeden po polsku, drugi po rumuńsku.
A prawdziwą książkę znalazłem wysiadając z busa - “Dzień szakala”.
Własnie wrociłem z podpoznańskiego Zaniemyśla.Bylismy nad jeziorem i na wyspie hrabiego Raczyńskiego.Na odwiedziny zamku w Kórniku juz nie starczyło czasu…
Witaj w klubie
Psikusy się mnie trzymają, wybacz
spoko - @anon75849589, wieczór mam samotny, to i coś pewnie wychylę
O! Ten zamek w Kórniku wisi u mnie jako jeden z wielu do odwiedzenia.
Ostatni raz bylem tam…w dzieciństwie.Dwa razy ale juz prawie nic nie pamietam oprócz…schodów
Uwielbiam ten wywiad!!
Hahaha
Dzięki!!
I faktycznie nie mieszkamy daleko od siebie
@ToChybaJa kolorowych
@anon75849589 Boj sie Ty Boga,trzezwa,cos z Toba jie tak,lecz sie,jeszcze jest nadzieja)))
To super wieczór się zapowiada @janusmakroniusz , fajnie pobyć w towarzystwie sympatycznych
@Leone_Marco ,nic się zrobić nie da, taka karma
Piła tango…
https://www.youtube.com/watch?v=nFBBD1Eim1E