Jest tu ktoś ?

Ale masz dobrze a ja zaraz śniadanie, jeszcze jedna kawa i do pracy

2 polubienia

Obudź obudź! A co będą spać jak Ty nie śpisz? Sprawiedliwość musi być!:innocent:

1 polubienie

To bardzo wcześnie zaczynasz. Pracę oczywiście.:stuck_out_tongue_winking_eye:

Zawsze wcześnie wstaję. Ale nie zawsze tak kicham z rana, jak dziś. :grinning:

1 polubienie

Już Cię rozgryzłam. Ty zwyczajnie na to święto tak kichasz i udajesz tylko, że to alergia na przyrodę. Pewnie, że się nie przyznawaj, bo by się wkurzyli.:wink:

1 polubienie

Hahaha! To może być, :grinning:

1 polubienie

Nie tak wcześnie o 9, ale picie kawy to celebracja :smiley:

1 polubienie

Wypada się oficjalnie zameldować choć ze sporym opóźnieniem.
Jestem bez zmian tylko kapele przełożylem na drugie ucho.
Witam starą wiarę, to znaczy ze starego foruma. I nowych też witam.
Teraz, po raz kolejny, będę sie uczył obsługi tego nowego lokum, więc przez jakis czas będę kulał.

10 polubień

Już miałam się wylogować, jednak postanowiłam powitać tak dostojnego goscia :wink: a teraz udaję się na odpoczynek. Dobranoc @Antykwa :person_raising_hand:

3 polubienia

Witaj wśród swoich. :yum:

3 polubienia

:bouquet: witamy :kissing_heart:

2 polubienia

nie sądziłęm że ktoś tu jest.

2 polubienia

Zaklepałam się jako trzecia :joy:
Zobacz u góry :slight_smile:

1 polubienie

tak, widzę. A jak odpowiadałem dałbym sobie głowę uciąć, że wyglądało (pytanie) na tak “samotne” :smiley:

2 polubienia

Wpadłam wtedy po tym jak Szczery zadał pytanie o nowym forum na pytamy.pl.
Zarejestrowałam się w ciągu dwóch minut i patrzę jest pytanie zadane przez Ewę, no to odpowiedziałam :slight_smile: I się zaczęło :slight_smile:

2 polubienia

Teraz sobie uświadomiłam , że jestem 1 zarejestrowaną i autorką 1 pytania na tym forum , trzeba to w kronice umieścić :stuck_out_tongue_winking_eye: co by tu jeszcze dopisać , hmmmmm … ," Jeśli zapomnicie , że jestem, pamiętajcie , że byłam…"

3 polubienia

Zaraz zaznaczę to pytanie kolorem moderatora, żeby się wyróżniało jako pierwsze :slight_smile:
Toż to historia :grinning:

1 polubienie

Wstrzymaj się, poczekaj na moje 1 mądre pytanie , kto wie, może mi się uda jedno sklecić :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Być może dotrze,ale nie ma wiele czasu na internety.

1 polubienie

Kto? kurde, to było pierwsze pytanie na tym forum , już zapomniałam,że je napisałam :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia