Trema sceniczna Cie zlapala?
Wszystko się uda i będzie wspaniale…zobaczysz, a potem nie opędzisz się od zaproszeń
Radio dzisiaj nie ma już takiej siły jak w latach 90-tych.Co do tego,nie mam złudzeń.Ale…Jakies ciąg dalszy,czemu nie!
Dobra…Najpierw niech się to odbędzie…
Kurcze,wtedy paliłem i miałem jednak inny głos…
To nie trema a stare uczucie,jak tu najlepiej wykorzystać ten czas…
Ja nie wiem, ale ktoś kiedyś zachwycał się Twoim głosem i trzymam go za słowo.
???
Tutaj?
Hmmm…To chyba jedynie @Malita…Kiedyś do niej zadzwoniłem…Chyba bez powodu,o ile pamiętam bo to jeszcze przed covidem było…
Ona potem coś tu pisała…Fakt…Roześmiana była jakby trafiła “6”
Tak, to była Malita
Aaaa jak to zwał…
Będziesz robil co lubisz? I w razie niepowodzenia, bo to jest ryzyko, czy wyjdzie? Nie umrzesz od razu
To tego forum by nie bylo, bez ludzi dobrej woli, podejmujacych sie?
Kiedys się na starym pytamy zapytales o wzor postepowania? Sklodowska Curie Maria? Zaskoczenie?
Ja się cieszę z tego, ze komus sie udaje. W ciepelku tej radosci stare gnaty ugrzeję.
Zazwyczaj podobnie reaguję.Sukces mnie wzrusza.Porażka albo wnerwia albo mobilizuje…Najważniejsze że coś się dzieje!
Przede wszystkim,bardzo Ci dziękuję! Twoje zainteresowanie dodaje skrzydeł i jest takie…rzadkie.
Tak. Moja matka jest w stanie wegetatywnym. Smierci mozgowej nie stwierdzono, ale zyje we wlasnym urojonym swiecie. Rodzaj autyzmu.
Po drodze mi nie bylo z nią nigdy, ale to inna sprawa.
Od ludzi dobrej woli i cierpliwych zależy świat . Nie wiem czy eutanazja pojmowana w postaci asystowanego samobojstwa to rozwiazanie? Dla mnie nie. Dobra, za chwile mi powiesz, ze spamerka modka jestem? Tak i do tego nieharmonijna
Nie używam tego ostatniego słowa na znak dozgonnego protestu.
Edit. Jest w domu opieki, gdzie szanuje sie podopiecznego i rodzinę da sie to zrobic w Polsce?
Tak. Tradycja nie zawsze jest zła.
Zainteresowanie owszem, ale nie zapominaj o dopingu!
Nie zapomnę!
To ile tego piwa ma byc po udanym występie?
Po “udanym” występie,mam ustawioną sprzedaż płyt…To będzie długa sobota A chciałem jeszcze Kolejorza zobaczyć w meczu z Niepołomicami…
No w każdym razie,bez piwa nie da rady
W sobotę będę niedaleko.
Jak się uda, chętnie poslucham!
@benasek list napisze. A Ty masz apteczny charakter pisma czy techniczny?