Jeszcze nie wszystko stracone?

Trema sceniczna Cie zlapala? :beer::beers::eyes:

Wszystko się uda i będzie wspaniale…zobaczysz, a potem nie opędzisz się od zaproszeń :smiley:

1 polubienie

Radio dzisiaj nie ma już takiej siły jak w latach 90-tych.Co do tego,nie mam złudzeń.Ale…Jakies ciąg dalszy,czemu nie!
Dobra…Najpierw niech się to odbędzie…
Kurcze,wtedy paliłem i miałem jednak inny głos…

1 polubienie

To nie trema a stare uczucie,jak tu najlepiej wykorzystać ten czas…

2 polubienia

Ja nie wiem, ale ktoś kiedyś zachwycał się Twoim głosem i trzymam go za słowo.

1 polubienie

???
Tutaj?
Hmmm…To chyba jedynie @Malita…Kiedyś do niej zadzwoniłem…Chyba bez powodu,o ile pamiętam bo to jeszcze przed covidem było…
Ona potem coś tu pisała…Fakt…Roześmiana była jakby trafiła “6” :star_struck:

1 polubienie

Tak, to była Malita :smiley:

1 polubienie

Aaaa jak to zwał…
Będziesz robil co lubisz? I w razie niepowodzenia, bo to jest ryzyko, czy wyjdzie? Nie umrzesz od razu
To tego forum by nie bylo, bez ludzi dobrej woli, podejmujacych sie?
Kiedys się na starym pytamy zapytales o wzor postepowania? Sklodowska Curie Maria? Zaskoczenie?
Ja się cieszę z tego, ze komus sie udaje. W ciepelku tej radosci stare gnaty ugrzeję.

1 polubienie

Zazwyczaj podobnie reaguję.Sukces mnie wzrusza.Porażka albo wnerwia albo mobilizuje…Najważniejsze że coś się dzieje!

1 polubienie

Przede wszystkim,bardzo Ci dziękuję! Twoje zainteresowanie dodaje skrzydeł i jest takie…rzadkie.

1 polubienie

Tak. Moja matka jest w stanie wegetatywnym. Smierci mozgowej nie stwierdzono, ale zyje we wlasnym urojonym swiecie. Rodzaj autyzmu.
Po drodze mi nie bylo z nią nigdy, ale to inna sprawa.

Od ludzi dobrej woli i cierpliwych zależy świat . Nie wiem czy eutanazja pojmowana w postaci asystowanego samobojstwa to rozwiazanie? Dla mnie nie. Dobra, za chwile mi powiesz, ze spamerka modka jestem? Tak :eyes::wink::rofl: i do tego nieharmonijna

1 polubienie

Nie używam tego ostatniego słowa na znak dozgonnego protestu.

1 polubienie

Edit. Jest w domu opieki, gdzie szanuje sie podopiecznego i rodzinę da sie to zrobic w Polsce?
Tak. Tradycja nie zawsze jest zła.

Zainteresowanie owszem, ale nie zapominaj o dopingu!

1 polubienie

Nie zapomnę! :wink:

1 polubienie

To ile tego piwa ma byc po udanym występie? :wink:

1 polubienie

Po “udanym” występie,mam ustawioną sprzedaż płyt…To będzie długa sobota :innocent: A chciałem jeszcze Kolejorza zobaczyć w meczu z Niepołomicami…
No w każdym razie,bez piwa nie da rady :blush:

1 polubienie

W sobotę będę niedaleko.

Jak się uda, chętnie poslucham!

2 polubienia

@benasek list napisze. A Ty masz apteczny charakter pisma czy techniczny?

1 polubienie

image