Jezus Maria ale gorąco

Przeje*ne
:hot_face:

1 polubienie

Piwa się wyrzekłeś…? Nie załamuj mnie…

2 polubienia

Skleroza nie boli, ale trzeba się nachodzić :rofl:

1 polubienie

Opuść ten lokal. Takich słów nie wybaczam
:beer:

2 polubienia

Sam se wyjdź, ja zostaję, Zawsze jestem tam, gdzie piwo.

3 polubienia

Jeszcze może być long Covid, ale to jest uznawane medialnie tylko, bo jak się zacznie leczyć to się okazuje, że tego nie ma:(
ps czy jak włożę głowę pod kran i w takim stanie wyjdę na ulicę to czy to będzie dziwnie wyglądać?

2 polubienia

Z kranem na głowie?
Dziwnie. :wink:

2 polubienia

…z którego leci strumień wody a następnie wyjdę już bez kranu nad głową. Ale pod parasolką.

2 polubienia

Jak “Panna z mokrą głową”. I też tak będziesz rozrabiała jak ona? :smiley:

2 polubienia

Qrwa mać!
Kiedy będzie chłodniej?!

Siądź pod wiatrakiem jak ja. I się nie ruszaj.

2 polubienia

U mnie teraz tylko 36C, ale jutro ma być więcej. Chodzą i rozdają czujki przeciwpożarowe za darmo.

3 polubienia

Zimą. A i to bez gwarancji, bo jak wojna się rozkreci?

U mnie tylko dzwonili sprawdzic czy żyje :wink:

2 polubienia

Smsy o alercie upałowem i pożarowem przychodzą co drugi dzień.

hehe, panika w całej Holandii przed falą upałów, a tu nagle mi za oknem deszcz zaczął padać…

:person_shrugging:

3 polubienia

U mnie to alerty swoją drogą, ale co jakis czas sprawdzają czy jeszcze żyję :wink:
A gorąco i duszno niemilosiernie - najgorszy to ten saharyjski pył. Duchota i na tych drobinkach wilgoc się zbiera.

2 polubienia

Przynajmniej ktoś się interesuje.

Nie wiem, czy warto czymś jeszcze zacieniać okno, gdy zasłony ma się zaciągnięte. Szyby się nagrzewają, ale coś na nich będzie hamowac przepływ powietrza.

2 polubienia

Można uzyc folii odblaskowej, aluminiowej. W najgorszym przypadku bedziesz miec opinię foliarza :joy_cat::rofl:

2 polubienia

Podczas gdy oglądałem tenis, były tu dwa urwania chmury, teraz jest rześko i przyjemnie

3 polubienia

Az zazdroszcze. A Iga nerwów napsuła.

2 polubienia