Przeje*ne
![]()
Piwa się wyrzekłeś…? Nie załamuj mnie…
Skleroza nie boli, ale trzeba się nachodzić ![]()
Opuść ten lokal. Takich słów nie wybaczam
![]()
Sam se wyjdź, ja zostaję, Zawsze jestem tam, gdzie piwo.
Jeszcze może być long Covid, ale to jest uznawane medialnie tylko, bo jak się zacznie leczyć to się okazuje, że tego nie ma:(
ps czy jak włożę głowę pod kran i w takim stanie wyjdę na ulicę to czy to będzie dziwnie wyglądać?
Z kranem na głowie?
Dziwnie. ![]()
…z którego leci strumień wody a następnie wyjdę już bez kranu nad głową. Ale pod parasolką.
Jak “Panna z mokrą głową”. I też tak będziesz rozrabiała jak ona? ![]()
Qrwa mać!
Kiedy będzie chłodniej?!
Siądź pod wiatrakiem jak ja. I się nie ruszaj.
U mnie teraz tylko 36C, ale jutro ma być więcej. Chodzą i rozdają czujki przeciwpożarowe za darmo.
Zimą. A i to bez gwarancji, bo jak wojna się rozkreci?
U mnie tylko dzwonili sprawdzic czy żyje ![]()
Smsy o alercie upałowem i pożarowem przychodzą co drugi dzień.
hehe, panika w całej Holandii przed falą upałów, a tu nagle mi za oknem deszcz zaczął padać…
![]()
U mnie to alerty swoją drogą, ale co jakis czas sprawdzają czy jeszcze żyję ![]()
A gorąco i duszno niemilosiernie - najgorszy to ten saharyjski pył. Duchota i na tych drobinkach wilgoc się zbiera.
Przynajmniej ktoś się interesuje.
Nie wiem, czy warto czymś jeszcze zacieniać okno, gdy zasłony ma się zaciągnięte. Szyby się nagrzewają, ale coś na nich będzie hamowac przepływ powietrza.
Można uzyc folii odblaskowej, aluminiowej. W najgorszym przypadku bedziesz miec opinię foliarza ![]()
![]()
Podczas gdy oglądałem tenis, były tu dwa urwania chmury, teraz jest rześko i przyjemnie
Az zazdroszcze. A Iga nerwów napsuła.