Wrócił prawie upał, bo w tej chwili u mnie 33. Czas dziś spędziłem u podnóża Arden z kumplem, a potem byłem na takim festynie muzyczno - piwnym w Kerkrade.
Polska Afryka, Afryka Polska
![]()
Wachlarz sobie zróc z kartonu i pomaluj w róże ![]()

![]()
W sklepach na B i innych tego typu to się niedługo pewnie będziemy smażyć, jeśli będzie jak w tym, w którym byłam ostatnio. Jak można się tak znęcać nad pracownikami to nie wiem
…pewnie chodzi o oszczędność prądu.
Devil, a Ty zrobiłeś sobie ten wachlarz w róże? ![]()
A co? W tęczowość kolega @Devil idzie?
![]()
Nie liczy się płeć tylko uczucie
![]()
![]()
I zamiłowanie do kolonoskopii… ![]()
Jeszcze 3 dni ponoć tego piekła ma być
Powinny być takie kamizelki z wkładem chłodzącym jak do lodówki do obwieszenia się i na głowę też kapelutek z wkładem…
Tyle już na tym świecie przeżyliśmy (tyle dni sprawowania rządów przez wybraną przez Polaków partię), że i to trzydniowe piekiełko przeżyjemy. ![]()
Byle do przodu!
Trzeba dużo pić
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Potem się sika dużo.
O to chodzi. Filtracja.
Przeżyliśmy potop szwedzki
i takowoż mir sowiecki,
więc i PiS my przetrzymamy,
wywieziemy ich taczkami…
Ja to nawet mercedesy bym im dała, żeby sobie tylko gdzieś pojechali i nie chcieli wracać ![]()
To daj mnie, pojadę i nie wrócę… ![]()
To tym bardziej nie dostaniesz, żebyś gdzieś nie pojechał w siną dal ![]()
Takie kamizelki są już od dobrych 20 lat wymyślone przez Japończyka - używane w wojsku, straży pożarnej czy np pogotowiu ratunkowym itd. Głównie myslono nad zrobieniem lodówki turystycznej bez prądu np do samochodu, zrobili wymienny szczelny wkład napełniany wodą i cyk do zamrażarki na 1,5 godziny, chłodziło to do około 5 godzin. Gdzie problem ? , same takie wkłady różnej wielkości można kupić w Polsce. Po jednym wkładzie w kieszeń spodni i śmigasz. Jak jesteś gorąca kobieta heeh to załóż po 2 wkłady i powinno być dobrze. Na tą dobę limit pomocy jest wyczerpany, idę nynać ![]()
A Aleluja to gdzie ![]()