zaraz uruchomia sie hejterzy…
no to dwa zero
Elche tez wygralo i jest w pierwszej lidze. czyli Primera division.
a stadion maja ladny… teraz tylko niech covid minie i beda fajne mecze.
Naprawdę Ci się podobał? Z Barcą , to był mecz, a to dzisiaj, rzeczywiście, wyglądało jak polska liga. Niecelne podania, bezpieczna, defensywna gra, głupie straty piłek, niemożność strzelenia bramek sam na sam z bramkarzem. Cienki ten mecz był.
Czyli trzy podwójne, czy dwie potrójne?
Bardzo mi się podobał ten mecz, koniu. Te “głupie” straty piłek, to wywalczanie ich sobie wzajemnie przez rywali i tego było mnóstwo. Nie były to straty niewymuszone, każda wywalczona przez przeciwnika, bo mecz był równorzędny, toczony w bardzo szybkim tempie. Bayern nie miał takiej przewagi, jak w poprzednich meczach, PSG na to nie pozwalał, bardzo wyrównana rywalizacja. Równie dobrze mógłby być wynik odwrotny i tak by chyba było, żeby nie Neuer.
Neymar jest jednak cholernie przereklamowany.
Niezły mecz choć spodziewałem sie nieco wiecej…Tu powinno paść 4-5 bramek,choćby i z 2 karnych!
To zupelnie niesamowite jak wiążącym zawodnikiem jest Lewandowski.Robi wszystko.Jest faulowany,dogrywa,ściąga na siebie obrońcę lub dwóch i potrafi strzelic niemal z kazdej pozycji…W świetle tego co ostatnio zobaczyłem,zdecydowanie piłkarz roku.
Znów był niesamowicie poniewierany. Ze dwie źółte kartki były po faulach na nim. Z tymi karnymi masz rację, jeden faul był wręcz pokazowy.
Gdyby nie Lewandowski,prawdopodobnie PSG mieliby przewage w polu.A tak zostaly im kontry i bardzo dlugie podania…
W sumie mnóstwo niedokladnosci ale mecze o taką stawke na ogół ustepują tym wcześniejszym.Na mundialach jest podobnie.
@Szczery_do_BULU to znaczy, że
Bayern 2 razy wywalczył potrójną koronę.
2 korony za zwycięstwo w Lidze Mistrzów.
A resztę Ci Google wytłumaczy
Potrójna korona to termin w piłce nożnej, oznaczający zdobycie trzech tytułów mistrzowskich przez zespół w ciągu jednego sezonu. Najczęściej oznacza to triumf w najwyższej klasie rozgrywkowej w kraju i pucharze kraju (tzw. dublet) oraz turnieju ogólnokontynentalnym, np. w Lidze Mistrzów UEFA) lub w Lidze Europejskiej, jednak zależy to od struktury rozgrywek piłkarskich w danym państwie.
jeszcze na jesieni mecz Bayern - Sewilla.
U mnie jest zupelnie odwrotnie. Moja dziewczyna jest ogromna fanka Bayernu Monachium. Z tej racji ze tv nie mamy, zdobyla do perfekcji umiejetnosc znajdowania w sieci meczow z ta druzyna. Tak bylo i tym razem. Nie musze chyba opisywac emocji i radosci z wczorajszego wyniku. Ona oglada po kilka razy nawet stare mecze. Stopien jej zwariowania na tym punkcie musi byc ogromny, skoro ja, kompletny ignorant w tej dziedzinie z tej racji, ze ona je czesto oglada sam sporo przez niejako przypadek w tym temacie sie orientuje. W Monachium musialem byc w siedzibie klubu a takze przy boisku i przypadkiem dostalem sie do garazu jej ulubionej druzyny ktora akurat byla w tym czasie w Berlinie.
Ma dziewczyna kilka pasji i niech tak zostanie
Wielkie brawa i moje uznanie dla niej!
Nie oglądałem. Jakoś nie interesowałem się w tym roku takimi rozgrywkami… Takimi na szybko…
I dziwne że psg takie dobre niby? Obstawiałem jakieś 3 do 0… Jednostronny mecz. Oczywiście nie lubię Bayernu… Xd
No pacz, a ja myślałem, że twórca mema nie mógł się zdecydować, czy podwójną, czy potrójną
dwie tiary. lepszy od papieza.
choc Franciszek ponoc tez pilke toche kopoal za mlodu (ale w Argentynie to chyba w koszykowkw nie graja?)
Przecież wiem co to potrójna korona. Kilka razy pisałem o tym w przypadku wyścigów konnych
ale mi sie tak z papieskim nakryciem glowy skojarzylo… zupelnie luzno.
tylko sie zastanawiam jak to by bylo gdyby Bayern ogral we wrzesniu Sewille ? rogatywka dla Lewandowskiego?
No i cóż ja teraz mogę zrobić @benasek?
Tylko ustawić komentarz jako najlepszy. Wśród swoich koleżanek, nie mam fanek piłki nożnej.
Twoja dziewczyna jest wyjątkowa
To dla niej kufel ( imię na chybił trafił )
Ewka kibicjonistka. Aż taka?
Pełne zaskoczenie.
Naprawdę jaka jestem
nie wie nikt