Kościuszko, Kadafi, Che Guevara, Hirler, Pele, a pod Pele Audrey Hepburn…?, Clinton, Hinchcock, Pavarotti, Dalajalama, Putin?, a pod Brando Magda Gessler??? No nie wiem, może to Madonna?
No teraz to mnie chłopie rozłożyłeś tym pytaniem.
Dlaczego?
Bo ja właśnie o nim chciałem do Ciebie napisać. Ciekawe, no nie?
To Cui Jian, ojciec chińskiego rocka. Właśnie sobie coś tam jego zapuściłem …
Na kolana na razie mnie nie rzucił, ale poczekajmy. Zapodam sobie, pojutrze jego płytki.
Znajdziesz też, jak będziesz szukał
Sorry ale nie znam
Znalazlem chyba machajacego Gorbaczowa…Cała zabawe w ogole psują mi azjaci bo ich w ogole,poza Mao,nie odrózniam…A wodza Indian nie ma zadnego
Uszczypnijcie mnie, bo zasłem i śnie na 105% … Aszka! Witaj a ja taki nieuczesany …
Już kawkę robię, ciacho jest, zaraz odpalę coś mocniejszego
Przecież i ja go nie znałem, pierwszy raz na oczy go widzę …
A miedzy Szekspirem a Presleyem to…Indiana Jones?
Też myślałem, że to Indiana … Niestety, to Oppenheimer
Aaaa…To znaczy ze Ty masz rozwiazanie przed oczami?Wot,szutnik
Czy ten w zbroi, ostatni po prawej stronie obrazu to
Aleksander Macedoński?
Hej @Aszka_J
Buziory dla wszystkich ! Już Ty benasku wiesz czym zwabić
Kawusię czarną, bez śmietanki poproszę, wiesz…
Jak myślisz skąd ja je mam? Musiałem poszukać. Przypadkowo znalazłem. Nie będę mądrego zgrywał. Nie znałem większości Chińczyków. Podobno jak ktoś tu rozpozna ponad 25 osób, znaczy, że jest inteligentny, ale to nie moje słowa. Może to prawda, trzeba by było wyjść na ulicę i sprawdzić.
To niejaki Liu Bei, mi do dzisiaj nieznany osobnik
Hej piękna, szalona kobieto ! :*
Mam juz ponad 30 na liczniku wiec moge spac spokojnie.Ale jest tez pare wizerunkow nieczytelnychJak odroznic Czyngis Chana od pozostalych?
Ale ten w ceglanym toczku na dole to mnie bedzie meczył…
Wiem, już podaję. Ekspres sobie kilka miesięcy temu w końcu kupiłem. Możemy się tą kawą tak zaprawić, że do rana nie pośniemy
A jest tam Sułtan Sulejman Wspaniały? Przed nim ktoś klęczy
Właśnie o niego przed chwilą efka pytała.
Normalnie się telepatujemy przy tym obrasku
A ten pod Hemingwayem,z papierosem?Polowa poludniowo i srodkowo amerykańskich łotrów tak wyglądala…
Teraz sie powinno okazac ze to jakis noblista
To Quin Shi Huang … Też tego dżentelmena nie znałem