W jenach
Skoro uważa, że nie potrzebuje, to kończmy temat.
A jak będzie potrzebował, to sam nam oznajmi.
No dla mnie nie. Jarko on jest honorowy ale ja wolał bym by miał z czego zapłacić.
Przede wszystkim jest @Szczery_do_BULU więc spoko. Jestem pewien, że gdyby potrzebował, to by nas o tym zawiadomił.
Ale spytać go można. Tzn, ten temat już jest takim pytaniem. Przecież go przeczyta,
Spytałem odmówił. Ale ja swoją kasę nadal deklaruję
Zapłacę, gdy będzie taka potrzeba, ale muszę to wiedzieć tylko od niego.
I ja też tak chcę. Żadnych zbiórek
@Szczery_do_BULU co ci proponowałem?
Skoro tak bardzo chcecie, to proszę wpłacić tutaj :
No nie. Na tę fundację nie wpłacę nigdy.
Forum chcesz ratować pieniedzmi???
Nie wiem o co chodzi ale to akurat ostatnia rzecz jaką bym robił…
On nie chce ratować forum pieniędzmi tylko po prostu mu jest głupio @anon18020312 że @Szczery_do_BULU dał nam forum pozwala nam tu pisać sam nie ma z tego nic i musi do tego jeszcze utrzymywać forum z własnych funduszy i chciałby jakoś się zrewanżować i wesprzeć admina
Gdzies miedzy wierszami slyszalem ze on juz za tym nie stoi.Moze to byla uwaga kogoś kto wie jeszcze mniej ode mnie ale slyszalem/czytałem.
A pomyślałem o zupełnie innym"wymiarze"…
O ile wiem to @Szczery_do_BULU cały czas zarządza forum naprawia wszystkie błędy i robi wszystko inne od strony technicznej do tego opłaca forum
W takim razie należy sie do niego z tym zgłosić.
On już o wszystkim wie mówi że nie chce naszego “czynszu”
@Szczery_do_BULU jest tak szczery, że by się przyznał bez bólu, że go cuś ciąży.
Ktoś mnie wołał ?
Czego chciał?
Ja pytaniem odpowiadam…
Problem rozwiazany.
Chętnie się dołożę, ale jeśli kolega @Szczery_do_BULU nie jest za tym, to niech przyjmie naszą wdzięczność.