Laptop.
Czekałem kiedy ktoś zwróci mi uwagę na te oczywista prowokację. Brawo @harmonik
Wisisz mi jedno czyszczenie monitora.
Lap top albo stacjonarny.Wyłącznie.
Nie ma sprawy @joko
komputer i rzadko kiedy telefon
Spoko! Od trzech połówek, to dopiero się zaczyna.
I myślisz, że cieszysz tym wątrobę? Przecież jej to szkodzi, a ona obok Serca to najważniejszy organ organizmu. Na Twoim miejscu przestawiłbym się na bezmięsne, bezrybne, bezalkoholowe odżywianie. Ale może stosujesz strategię napuszczania na siebie diabłów od mięsa i ryb, z diabłami od alkoholu, aby się nawzajem gryzły.i zwalczały.
Te moje diabły tłuką się między sobą niesamowicie.
Kto pije i pali ten nie ma robali , lepiej żyć krótko i szczęśliwie jak długo i ujowo
Sorry, ja znowu nie w temacie , to przez Was. Pisząc na forum korzystam z fona, laptopa i Smart TV.
Dla mnie, to możesz i z maszyny do szycia wchodzić na forum. Abyś tylko tu była.
A da się z maszyny ? Wprowadziliście jakieś nowości podczas mojej nieobecności @birbant ?
Jak nie da rady z maszyny, to z żelazka, albo mikrofalówki?
Zazwyczaj na telefonie
Wszystkie cztery wymienione,z tym,ze ze smartfona to najczesciej tylko przegladam.
Czasem podkradne laptopa zony))
Przeważnie ze smartfona.
A z którego urządzenia tak ciężko cię czasami zrozumieć?
Nie pisze skomplikowanie,wystarczy czytac powoli,ze zrozumieniem.
Nie moja wina,ze odpowiadasz nie doczytujac do konca wypowiedzi.
Jak sam ostatnio przyznales.
Nie chodzi mi o sposób pisania czy nawet błędy ortograficzne bo w języku polskim popełniam ich więcej… Chodzi mi o źle napisane wyrazy… Tak jakbyś źle wciskal literki na klawiaturze i czasami ciężko zrozumiec chociaż zawsze zgaduje jakie słowo chciałeś napisać i rozumiem tekst