tiaa moja kotka i koty w ogole sa terytorialne
Napisałbym ale adres mi się gdzieś zapodział.
Więc napiszę do Allegro.
ja do empiku prezent jest
ksiazki doszly, ale obsluge wysylek nietypowych maja koszmarna dla amazon konkurencja nie sa
Dziekuję
mam nadzieje,ze covid i ponura rzeczywistosc przesilenia zimowego wiosna australijska bedzie
za zdrowie koali
ktore maja umowe z enzymami eukaliptusa ponoc przerabiaja w sposob rozsadny
Nie wiem , może mikołajkę niemowę
Około 28 grudnia na świat ma przyjść mój szczeniaczek nic wiecej mi nie potrzeba
To tak pod koniec lutego prezent dopiero bedzie
Wiem, wiem, ale będziemy mogli odwiedzać mamę i szczeniaczki w międzyczasie nie mogę się doczekać i odliczam dni
wpierdol za niewinność też można dostać
Napisałem, numer karty kredytowej też podałem
dziękuję @Szczery_do_BULU :))
Nie robimy sobie prezentów z tej okazji. Może kiedyś, jak syn był dzieckiem.
Mezatce, o ile jeszcze nie gratulowalem, to robie to teraz. Lepiej pozno niz wcale.
Niech sie dziewczynie z tym nowym miejscem tylko dobre rzeczy kojarza.
Jak kiedys ten Bialy Album zauwaze, ze jest na sprzedaz, to Ci go collins02 kupie … Przynajmniej bedzie pretekst do wypicia piwa.
No słabo. Formułuj tak życzenie by było lepsze. Więc jak chcę prosić bym zawsze miał w kieszeni tyle ile potrzeba i na ewentualny napiwek.
To fajnie, bo piesek bedzie mogl poznac wczesniej Wasz zapach i rozstanie z mama bedzie mniej bolesne.
A moge zapytac o rase?
Jeszcze nie. Myślę o wytwornicy mgły… i bez podtekstów że brzozy o takiej na imprezy… bo wytwornicy dymy to nie w każdej sali można użyć
Border Collieeee Mama mieszka 2 domy od nas, zawsze bedziemy mogli jej pomachac na spacerze z małym
Fajne sa, takie przyjacielskie.