Staram sie z tej madrosci wyluskiwac cokolwiek, ale slabo mi idzie. ![]()
Zauważyłem, że harmonik tak zawsze bredzi jak żadnych ryb nie złowi i potem się za to na nas wyżywa..
A wystarczy poczytać, nową wędkę kupić albo wymienić kołowrotek…
To nie, łatwiej przecież pisać brednie…
Moze my sie nie znamy a on ma wiedze tajemna? ![]()
On Ci szczupaka od płotki nie rozpozna tak samo jak trznadla od dzwońca nie odróżnia. Ale gdzie dobrą rybę kupić to na pewno wie…
Męczeńskie mordowanie harmonijnych, odczuwających ryb, źle się skończy dla takich barbarzyńców
Byłeś chociaż raz w rybnym sklepie? Rozmawiałeś ze sprzedawcą? Uświadamiałeś? Zapewne nie. Ale tu bezsensownie gęgać umiesz. Pytam, bo mam znajomych tam w tym miasteczku, pracujących w centrali rybnej. Mówli, ze nikt nigdy tam się taki nie pojawił, by ich uswiadomić. A oni czekają… Podnieś te swoje 4 litery i zrób coś dla tych ryb, najlepiej dziś, nie odkładaj na potem. Daj znać, jak Ci poszło i kiedy bedą chcieli zamknąć ten sklep.
do rybnego ja pojde, on juz nie musi.
Poza tym kolega zielony moze sie odnosi metaforycznie,bo znowu zalac lad to nie tak trudno jest czlowiekowi, jak pokazaly ostatnie lata …
On sam łowić jeździ.
Myślisz, ze ktoś kto ma tyle czasu bedzie ryby kupował, gdy może sobie nałowić?
my sie smiejemy, a Chinczycy pod Otwockiem. Teraz ten wariat zza oceanu ma pretensje, ze jakis koncern ucierpial tam, gdzie sie ludzie bronia przed holota przy pomocy dronow…
Kupa smiechu normalnie ![]()
Tam takie placyki zabaw i sportowe na czesc kolejnych bohaterow powstaja a “przyszly” noblista gega, ze biznes mu ucierpial…
Harmonik, pamiętasz jak żeś w 2025 sr.ł w gacie i próbowałeś nas postraszyć?
No niestety, jak zwykle ci nie wyszło …
A to tylko jedna z setek twoich bzdur …
Przechrzciles mnie @benasek
To, ze wiem, co pisza media o tym, ze w Polsce moga sie zdarzac pozary nie bez powodu to nie znaczy, ze nie jestem soba ![]()
Nunu, ja do naszego guru od siedmiu boleści a nie do Ciebie, ale miło, że się odezwałaś … ![]()
O tej porze mowie przez sen
i juz spie.
Owszem,w czerwcu będzie miało miejsce wydarzenie o którym mi się nawet nie śniło…Mistrzostwa Świata w piłce nożnej,z udziałem 48 ekip!!! Tego jeszcze nie było!
A jako że zimowe igrzyska już za nami, raczej nic piłkarskiego święta nie przebije.