Nastawiacie się, że jeszcze w tym roku zaistnieją

Staram sie z tej madrosci wyluskiwac cokolwiek, ale slabo mi idzie. :thinking:

2 polubienia

Zauważyłem, że harmonik tak zawsze bredzi jak żadnych ryb nie złowi i potem się za to na nas wyżywa..
A wystarczy poczytać, nową wędkę kupić albo wymienić kołowrotek…
To nie, łatwiej przecież pisać brednie…

4 polubienia

Moze my sie nie znamy a on ma wiedze tajemna? :thinking:

3 polubienia

On Ci szczupaka od płotki nie rozpozna tak samo jak trznadla od dzwońca nie odróżnia. Ale gdzie dobrą rybę kupić to na pewno wie…

4 polubienia

Męczeńskie mordowanie harmonijnych, odczuwających ryb, źle się skończy dla takich barbarzyńców

1 polubienie

Byłeś chociaż raz w rybnym sklepie? Rozmawiałeś ze sprzedawcą? Uświadamiałeś? Zapewne nie. Ale tu bezsensownie gęgać umiesz. Pytam, bo mam znajomych tam w tym miasteczku, pracujących w centrali rybnej. Mówli, ze nikt nigdy tam się taki nie pojawił, by ich uswiadomić. A oni czekają… Podnieś te swoje 4 litery i zrób coś dla tych ryb, najlepiej dziś, nie odkładaj na potem. Daj znać, jak Ci poszło i kiedy bedą chcieli zamknąć ten sklep.

5 polubień

do rybnego ja pojde, on juz nie musi. :joy:Poza tym kolega zielony moze sie odnosi metaforycznie,bo znowu zalac lad to nie tak trudno jest czlowiekowi, jak pokazaly ostatnie lata …

1 polubienie

On sam łowić jeździ.
Myślisz, ze ktoś kto ma tyle czasu bedzie ryby kupował, gdy może sobie nałowić?

2 polubienia

my sie smiejemy, a Chinczycy pod Otwockiem. Teraz ten wariat zza oceanu ma pretensje, ze jakis koncern ucierpial tam, gdzie sie ludzie bronia przed holota przy pomocy dronow…
Kupa smiechu normalnie :frowning:
Tam takie placyki zabaw i sportowe na czesc kolejnych bohaterow powstaja a “przyszly” noblista gega, ze biznes mu ucierpial…

3 polubienia

Harmonik, pamiętasz jak żeś w 2025 sr.ł w gacie i próbowałeś nas postraszyć?
No niestety, jak zwykle ci nie wyszło …

A to tylko jedna z setek twoich bzdur …

1 polubienie

Przechrzciles mnie @benasek :frowning: To, ze wiem, co pisza media o tym, ze w Polsce moga sie zdarzac pozary nie bez powodu to nie znaczy, ze nie jestem soba :roll_eyes:

2 polubienia

Nunu, ja do naszego guru od siedmiu boleści a nie do Ciebie, ale miło, że się odezwałaś … :laughing:

4 polubienia

O tej porze mowie przez sen :sleeping_face: i juz spie.

3 polubienia

Owszem,w czerwcu będzie miało miejsce wydarzenie o którym mi się nawet nie śniło…Mistrzostwa Świata w piłce nożnej,z udziałem 48 ekip!!! Tego jeszcze nie było!
A jako że zimowe igrzyska już za nami, raczej nic piłkarskiego święta nie przebije.

2 polubienia