Pan wolny?
Wolny, a co?
…
Gdzie sie pan ladujesz?
No mowil pan, ze jest pan wolny.
Wolny jestem, bo jest sobota. W sobote nie robie.
“Brunet wieczorową porą” świetny film
To może chociaż jakiś kłaczek na kacie … ![]()
Włoski na ciele muszą być! Obowiązkowo! ![]()
Te łyse pały tak się denerwują, bo kupiły szampony na porost włosów…
To autoportret?
![]()
W rzeczy samej … ![]()
“Gazeta Wyborcza” podaje, że jeden z nauczycieli VIII Liceum Ogólnokształcącego miał się upić na studniówce. - Demolował salę, molestował uczniów, a niektórych pobił - poinformowali rzekomo rodzice uczniów. Dyrektor szkoły stwierdziła, że nauczyciel “tańczył energicznie”.
Upadek
Nauczyciel zachowuje sie jak cham, bandyta i zboczeniec a dyrektorka mataczy na sile, wciska kit w oczy i co roku ktorys nauczyciel molestuje uczennice.
U nas też na studniówce belfertka sie urżnela, uczniowie udzielili fachowo pierwszej pomocy i po aferze.
Makijaż na twarz i bawimy się dalej.
Ta blondina od barszczu co sie klocila, czyj jest barszcz znow sie chyba barszczem upila..co ona ostatnio opowiada na zdjeciu. Pewnie nie miala gdzie sie pokazac w nowej bluzce… ![]()
sama empatia nie wystarczy, trzeba byc jeszcze studentem… ale za to dostaje sie wyjatkowa atmosfere m.in. i zespol swietny, relacje…
Tylko empatie trzeba miec swoja, bo jak wiadomo pracodawca nie musi, bo placi.
"O swoich początkach na kolei oraz dalszej drodze zawodowej opowiada w wywiadzie dla PKP Intercity, który przeprowadziała Katarzyna Matusz.
Jak trafiła do pracy u kolejowego przewoźnika?
- Dzięki mojemu tacie, który jest kierownikiem pociągu. To on mnie namówił na pracę na kolei. Tak się złożyło, że teraz jestem jego szefową - odpowiada pani Agata."
Jak to sie mowi: wez zatrudnij te jego corke, to taka fajna dziewczyna, bo Zdzichu to fajny gosc…czyli jak nie masz dojscia to nie masz wejscia.
“Mieli dostać ocieplenie, urzędnicy dali im mural” -ludzie marzna w mieszkaniach a zamiast tego namalowali im mural.
I co kto zrobi urzednikom? ![]()
To teraz ona jest dyrektorką pociągu? ![]()