Nic śmiesznego

6 polubień

4 polubienia

Austriackie służby zostały wezwane do nietypowej interwencji. 13-latka weszła do bębna suszarki i nie mogła się wydostać. W trakcie akcji ratunkowej stan nastolatki zaczął się gwałtownie pogarszać.
Moze chore to dziecko bylo…autyzm albo cos..

Nie do pralki a suszarki.

Drobnej postury musiala byc, albo suszarka jakas wieksza?
Dobrze, ze nie wlączyli, bo by mumię wyciągnęli.

@okonek po kielichu dzis, ze czyta ze zrozumieniem takim, jak ja na codzien? :thinking:
Ja od samego tytulu to dostalam klaustrofobii …

A niby dlaczego po kielichu? Ja napedu piwnego, żeby uruchomic myslenie nie potrzebuję. Zastanawialam sie nad modelem suszarki, bo jak jakas półprzemyslowa to jestem w stanie sobie wyobrazić.
Dzieciaki w różne miejsca włażą, ale 13 latka o topologii kota, ktory zmiesci się w pudeku od butow?

1 polubienie

Magda Gessler zdradziła przepis na udany związek. “Ja jestem gejszą. Robię to, czego sobie życzy mąż” Pierwsza sepleniaca gejsza na swiecie.

2 polubienia

Gejeza ino nietutejsza…

1 polubienie

I dobrze, niech sie ucza, ze pije sie z kieliszka a o nie obala malpke z gwinta.

1 polubienie

Pewnie, co dzieciom zalowac..gmina nie zalowala, to i my nie bedziemy.

Miałem doręczenie do jakiegoś zakładu medycyny estetycznej wchodzę i na wylocie stoi facet więc mówię że mam przesyłkę do Pana “XYZ” na co słyszę odpowiedź: no chyba nie Pana. Zdziwiony powiedziałem że przepraszam ale nie zrozumiałem na co facet z ewidentnym poczuciem wyższości: Pana Doktora.

3 polubienia

5 polubień

No niestety tacy z silna tytłlomanią sie zdarzaja, nie tylko lekarze. Ale rekordy pod tym wzgledem z tego co widzialam i slyszalam bija Aistriacy. Gonią ich Włosi.

2 polubienia

Panie Austrijaku, panie Włochu? xD

Nie, ja w kwesti tytulow zawodowych - kraje profesorow, doktorów, inzynietow i innych magistrow ekscelancji.

1 polubienie

Ale chyba tylko w polskim języku funkcjonują powszechnie określenia “Panie doktorze”, “panie inżynierze” czy nawet “Panie sąsiedzie” :slight_smile:

2 polubienia

i panie kochanku zloty… :wink:

1 polubienie

Byle to nago nie bylo za glosno, bo czasem zyc sie nie da 2 pietra nizej.

1 polubienie

:winking_face_with_tongue:

4 polubienia