Jeszcze troszkę i się widzimy Elfiku🙂
Mam nadzieję… ( ta moja wieczna obawa przed FATUM)
E tam. Dasz radę
Tomek, może zajrzy.
Król Julian, Janek57, Pyzapończoszanka, Fiffka98, brzydula-b, Krewka Zośka, Ptak Wodny, Blue13, Catbert, Gabryśka, Marcelina, Lord Viaderko, Mała Mi, Mała Gosia, ChetanWakanMani, Wielki Szu, Tadzio, Tomek loko, Kurdegunda, Anetap1, ToJa2…
Jestem juz od jakiegos czasu, bo musialam sie przestawic! Dawne pytamy wspominam z rozrzewnieniem. Ale licza sie ludzie i TU jest fajnie:)
Juz wiem z czym mi sie to skojarzylo
“Nie bedzie kabaretu!
Bedzie chor!” [Alternatywy 4]
Fifka byla ostatnio czesto na dawnym pytamy.
Moze sie przeniesie tutaj
Gdzie ten link?
Jak to zrobić, żeby odpowiedzi do kogoś dodawały się tam gdzie trzeba, a nie na końcu wątku?
Ajumiko nie widzę
Jaki link?
Pod twoja odpowiedzia na dole po lewej stronie masz strzalke - tam sa komentarze (ukazuja sie dwa razy!!!)
A w odpowiedzi kazdego uzytkownika na dole po lewej stronie pisze pisze odpowiedz klikasz, odpowiadasz i komentarz ukazuje sie pod jego odpowiedzia i jeszcze raz na koncu
Chyba jej tu nie ma
Walczyla do konca o dawne Pytamy
Mnie sie nawet za pierwszym razem udalo wstawic pytanie (pierwsze) i zdjecie wyszlo dosc dobrze (nie musialam nawet przerabiac)
Dodają się, @nanana. W dwóch miejscach: tam, gdzie trzeba i na końcu wątku.
Ale chyba tylko w wersji na komputer. W wresji mobilnej tylko na koncu
Jestem mile zaskoczona checia pomocy z twojej strony i ze strony moderatorow
Czyżbym był aż tak wredny dawniej, że zaskoczona jesteś, @ata-ata?
Hahaha
To nie o to chodzi
Fajnie bylo jak sie pojawiales, ale z czasem ty i inni bywali tam rzadko a ja sie nosilam z zamiarem zakonczenia swojej pytamowej “kariery”, bo atmosfera byla przygnebiajaco-duszaca.
Moze zle sie wyrazilam, chodzi o to, ze teraz masz mozliwosc pomocy mnie i innym. A ja mam mozliwosc pisania tak jak bym chciala, bez obawy ze skomentuje mi to jakis glupawy troll
Planuje wiec niesmialo cos z moich zainteresowan tu przedstawic