Dokładnie, to miałem na myśli
@Szczery_do_BULU myślę że jak ludzie szukają for to w wyszukiwarce wpisują forum dyskusyjne, po prostu. Nikt nazwy nie wpisze, jeśli nie będzie jej znał. Oczywiście nie neguję tego że nazwę forum musi mieć. Mnie się podoba Alternatywy4, ale tu też może się wyświetlać cały zestaw linków.
Ja nie mam pomysłu do nazwy. Nazwa “Pytamy” mi się źle kojarzy, nawet bardzo, a co dopiero jej zdrobnienia. Ale co będzie, to przyjmę i już nie będę krytykować.
Wszystko się zgadza, @anon44086484 , dałem przykład. W dodatku to “pytamy forum” wrzuca nas na drugie miejsce, a “forum pytamy” już nie. Zdecydujcie jak ma się nazywać, potem się już SEO zrobi…
Ja proponowałam Alternatywy 4 lub Distance.
Ja bym chciała, żeby osoby, które nie wiedziały o zamknięciu forum i wpisujące w wyszukiwarkę hasło Pytamy bez problemu tu trafiły.
A na pewno takie będą.
WP już pewnie o tym pomyśli i zrobi przekierowanie z pytamy.pl na kafeterię…
Przy okazji tego pytania zacząłem się zastanawiać, czemu po fińsku pytamy to pyydämme?
Cichutko jeszcze wspomnę, że Watashitachi ga motomemasu to pytamy po japońsku
@benasek , o to, to , to po japońsku szybko zapada w pamięć
@anon75849589, mają w Japonii sympatycy Pytamy przerąbane … Lepiej już z tym na Jawie (kita takon)
What a shit, ach i?
Wracając do tematu, nazwa nie musi być kontynuacją pytamy. pl ,
jesteśmy otwarci na nowych użytkowników.
Chciałam jeszcze nieśmiało dodać, że można skorzystać z synonimów wpisując słowo : pytanie , między innymi wyświetla się - alternatywa i pytanko .
Stawiam na Pytanko
Pytando
Mnie nie pytaj o zdanie, ja tu tylko sprzątam
super, ale te domeny są już zajęte @ZiraaeL
(oprócz pytando)
Po co kombinować, nazwa sama się nasuwa
Alter ego
Pytamy forum zdeterminowanych
Nie rozumiem, czemu pyta ta się tu tak przewija?