Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

Ta akurat nie jest zła.
Tequila wymaga specyficznej zakaski - nie mam na myśli cytryny i soli, bo to standard - ale ogolnie kwasnych typu pikle, ceviche . Wtedy nie jest az tak szkodliwa.
Pod swojskie sliwki czy grzybki w occie tez sie nadaje.

2 polubienia

Pod rolmopsy nie probowalam…

2 polubienia

Litr 38% morderstwa. Wszyscy dobrze się bawili.

.nawet koty.
:crazy_face:

1 polubienie

Eee, choc z taką nalepką nie widzialam, ladna…
Znam gorsze trucizny od tequili - na przyklad niektore burbony i to paskudztwo udajace po troszę francuski koniak (te to moim zdaniem w ogole niepijalne)

Krótkoterminowa prognoza, jutro Polska będzie pod wpływem klina… :joy:

7 polubień

klina od (w)schodów… Zależy kto się jak doczołga :crazy_face:

3 polubienia

2023 start.
:beer:

1 polubienie

wyścig kelnerów :joy: kto z kacem doniesie

1 polubienie

Do roboty ino do czwartku. Potem święto 3 króli co oznacza kolejny długi weekend.

3 polubienia

To będziesz mógł szybciej zacząć pić i lasować swoje płaty z hipokampami :face_with_raised_eyebrow: :joy:

2 polubienia

Ja piję codziennie. W weekendy więcej niż w dni powszednie. Bo mogę.

2 polubienia

Kto bogatemu zabroni!?

3 polubienia

Poniedziałek na kacu

1 polubienie

Ale piątek będzie już w czwartek.

2 polubienia

Nie zaklinowałeś, lebiego?

3 polubienia

Moda na klinowanie już minęła. Teraz to się pije wodę z zawartością soli (z kiszonych ogórków albo kapusty), sok pomidorowy także i zjada się porządny ciepły rosołek. Można dodatkowo wziąć Ibuprom, jeśli soczki i rosół nie do końca pomogły.

3 polubienia

Nie klinują tylko lamusy, ale stara gwardia i twardziele zapodają klina. :stuck_out_tongue: Prawdziwy Polak nie ulega modom w tem względzie… :joy:

2 polubienia

Tylko lamusy klinują, bo nie muszą do roboty. Teraz w robocie nie można być pod wpływem :stuck_out_tongue: :smiley:

3 polubienia

Zlikwidowali alkohol w stołówce pracowniczej w Sejmie???

1 polubienie

Nigdy się stołówką w sejmie nie interesowałam, więc musisz zapytać kogoś innego, bo na jej temat nie wiem więcej od Ciebie.

2 polubienia