Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

No to teraz się skoncentrujta, bo zapodaję tu fakt autentyczny z czasów kiedym był kierowcą w pogotowiu ratunkowem.

Dyżur miałem w Ustce wtedy i wezwano nas na osiedle bloków, że niby ktoś z trzeciego piętra wypadł. I to była prawda, ale nie wypadł, a wyrzuciła go żona przez okno, nieźle pijanego, z tem, że przedtem wbiła mu w łeb tasak od mięsa. To był sierżant Ludowego Wojska Polskiego. I on wyleciał na trawnik z tem tasakiem w czole. Kiedy przybyliśmy, łaził chwiejnem krokiem po tem trawniku i “śpiewał” Ładne Oczy Masz Czerwonych Gitar. A trzonek siekierki miał między swojemi oczami. Ona, ta dobrotliwa małżonka trafiła dokładnie między dwie półkule mózgowe nie naruszając ich. A gościu spadł dokładnie na środek świeżo spulchnionej ranaty z kwiatami, co ona, ta rabata była na tem trawniku.

A jaki wniosek z takiego wypadywania jest? On, ten wniosek jest oczywisty; takie wypadanie pobudza wypadających do śpiewania przebojów różnorakich.

4 polubienia

Dobrze, że wypadł to nową piękną piosenkę poznałam :joy:

1 polubienie

Ja bym tej piosenki nową nie nazwał, a tym bardziej piękną…

Kłamią, kobiety tak dlugo nie żyją :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

No co Ty…zobacz, jak fraza :roll_eyes:

1 polubienie

U mnie tez zimno.
Jedynie Anglikom to nie przeszkadza. Standardowo klub morsa na plazy zalozyli.

2 polubienia

1 kwietnia to już był…

1 polubienie

Synoptyk IMGW J.Gawron ostrzega …

Wciąż zima wiosną. Ale słonecznie
:beer::beer:

1 polubienie

Środa.

2 polubienia

Prawie czwartek.

1 polubienie

Idą opady śniegu.
Ale jest piwo i mam dach nad głową. Zdrówko
:snowflake::snowflake::beer::beer::beer:

1 polubienie

A przed nami Długi weekend!

2 polubienia

Po pracy ogłoszę długi weekend.
:beer::beer::beer::rabbit::baby_chick::egg:

2 polubienia

Zdrowych, spojonych świąt wielkanocnych.
Długi weekend
:rabbit::baby_chick::beer::egg::beer::baby_chick::rabbit::egg::baby_chick::beer:

4 polubienia

https://www.facebook.com/100012994717762/videos/1165557004131120

No widzisz, doczekałeś się :hugs: @devil uś Ty tyle nie pij i ruszaj się https://spidersweb.pl/bizblog/who-ostrzega-to-dlatego-umieramy-przedwczesnie/

Alkohol jest dla ludzi.
Wielka sobota. Poświęciłem już płynne pokarmy
:egg::egg::beer::egg::beer::beer::beer::beer:

3 polubienia

Ciesz się, że Ci ich nie zabrali …święcąc.

1 polubienie

W koledze to dopiero diabel by sie obudził :japanese_ogre::japanese_ogre::japanese_ogre:

3 polubienia