Ogłaszam weekend na terenie całego kraju!

I sobie pomyśl, jak Ty masz dobrze, że w poniedziałek idziesz do pracy :ninja: :heart: https://zdrowie.wprost.pl/doniesienia-naukowe/11190565/samotnosc-wyniszcza-organizm-niczym-fizyczny-glod-to-mozliwe.html
samotność w piekle Ci nie grozi

3 polubienia

No tak, czlowiek bez picia nie wytrzymuje dluzej niz 3 dni, a bez jedzenia ponoc ponad 30.

3 polubienia

# Philippe Jaroussky - Ombra mai fù
…jeszcze 2,5 godziny

https://zdrowie.radiozet.pl/psychologia/lek-i-nerwice/niedziela-przeraza-cie-bardziej-niz-poniedzialek-to-sunday-night-blues

Nie ma lekko. Czasem trzeba popracować
Ale już koniec i mogę się napić
:beer:

1 polubienie

No…ile można czekać …Wykapany już po dręczeniu nieszczęśników? :roll_eyes:

1 polubienie

A tu wklejam zdjęcie lawstoranta do pośmiania się - nie pracował ciężko a i tak go złapali :joy:

3 polubienia

Jak ludzie dużo wożą ze sobą w samochodach. :thinking:

1 polubienie

Tyle przestróg a wciąż znajdują się naiwni idioci

1 polubienie

Tymczasem mamy wtorek.
Chłodniej. Piwo jest
:beer:

2 polubienia

Jeszcze mu zapłaciła za usługę a on jej telefon ofiarował żonie. Tera strach mieć męża …

3 polubienia

Właśnie dlatego nie mam :wink:
Ale właściwie to miała w swej głupocie szczęście bo mogła przez przypadek zaprosić seryjnego mordercę…

4 polubienia

Lepiej mieć pracowitą żonę.

3 polubienia

Taką, co umie gotować i piec.

3 polubienia

Nawet bardziej gotować niż piec. :smiling_face:

2 polubienia

…bo piec to można mieć w kącie.:stuck_out_tongue: Matko jedyno jak zimno. Miało być ładnie, ale żeby tak zimno to…:frowning:

2 polubienia

Sprawdza się powiedzenie “kwiecień plecień” i lżejsze buty trz ba odstawiać do szafy. Zimno ma być do końca tygodnia. :cry:

1 polubienie

Co z sandałkami? :thinking: :sandal::thong_sandal:

Sandałki wyciągam wyłącznie w najbardziej skwarne lato. Japonek nie posiadam i nawet nie mam zamiaru. Wolę chodzić boso. :smiling_face:

1 polubienie

Trafil glupi (dal sie zlapac) na idiotkę.
Do tego stopnia, ze na pudelku czy innym pomponiku newsem jest, ze policji cos się udało.

2 polubienia