U mnie zimnica i wiatr, ale idzie ciepło.
Lekka zima. Czas zacząć weekend
U mnie zimny wiatr.
Ale poza tym nareszcie widzę słońce.
Wilgotno, brudno i szaro. Typowa lekka zima na Śląsku gdzie śnieg łapie smog każdego dnia.
Zdrówko
Sobota: pranie, odkurzanie i spanie.
Kawusia, koniaczek i bachata na ekranie w zaprzyjaznionym barze.
Robota nie zajac, nie ucieknie…
Nochyba @devil ma obowiązki w domu? I jeszcze
Jakie tam obowiązki?
Smatrfona odpalic i co rano labidzić, ze na forum nudno???
Odkurzyłem-sobotę można odhaczyć
W tym tygodniu jestem mocniejsza. Wyszorowałam piekarnik po świątecznych wypiekach. Jest jak nowy.
Dobrze wiedzieć.Kiedyś Ci swój podrzucę
Ok, tylko odczekaj troszkę aż mi ręce odpoczną. Naszorowałam się bo przed świętami gdy mi coś chlapnęło w czasie wyjmowania czy wkładania potrawy, to zamiast od razu zetrzeć, to nie… bo następne coś trzeba piec. I tak ciągle aż się pozapiekało i odszorować było teraz bardzo ale to bardzo ciężko
Odczekam.
Czasem warto poczekać by samemu nie robić
Tymczasem odpocznij przed wielkim wyzwaniem.Musisz być w pełni sił aby mój piekarnik lśnił…!
Będzie jak nowy, a Ty mi za to odświeżysz fugi w łazience (tak podpowiadam na wypadek gdybyś nie wiedział jak się odwdzięczyć)
A ja wiem…ciężka robota ale chyba się zdecyduję tylko już tak radośnie i beztrosko nie będzie
Niektórzy to tak czekają mieszkając u kogoś przez rok aż właściciel doszoruje po ich wyprowadzce. Potem ze zdjęć w necie po wyprowadzce najemców można foldery cifu z syfem robic
Taki zapieczony jakiś czas nie szorowany piekarnik, to też nie jest lekka robota
Ja nie chcę, byś mi te fugi mył, tylko kupiłam już fugi w proszku i trzeba je rozrobić z wodą i tam, gdzie są jakieś pęknięcia itp, to pouzupełniać i gąbką nadmiar zabrać. Trudne to nie jest, bo fug nie mam białych tylko beżowe. To jest zabawa, owszem, ale lekka i tylko troszeczkę nudna.
Ale przy tych 5łazienkach, 2 holach i kuchni ze spiżarką to z tydzien zejdzie…
Aby się nie nudziło to puścisz muzyczkę wesołą,postawisz wino i będzie jak u putina w pałacu.
Ale ja nie mam złotej wanny i obrazów na ścianach Putin ma ładniej