Deszcze niespokojne potargały upały
U mnie Słońce w pełnej krasie i 29 w cieniu
Każdy ma taką pogodę, na jaką sobie zasłużył. Do mnie też deszcze nie dotarły. I dobrze!
Górą dobrzy ludzie
Kapkę chłodniej ale do zimna daleko
Na północy ciepło, ale nie gorąco.
Wczoraj burza czyli kilka prawie suchych piorunów na Bałutah wyłączyła tramwaje z obiegu
A dzis popadało i to zdrowo. Choc moze ja grymasna jestem, ale w porownaniu z tym co potrafi przyroda nad Morzem Srodziemnym to deszczyk byl…
W nocy (ok. 2:00) obudziły mnie grzmoty lało jak z cebra, ale bez wiatru. Pies oczywiście na baczność burza kojarzy mu się z petardami, więc zamiast spanie to przytulanie
W żadnym wypadku nie można tego porównać do burzy na Sycylii, kto tego nie przeżył nie wie jak wygląda prawdziwa burza z ulewą
Z tego, co opisujecie wynika, że jeszcze prawdziwej burzy nie widziałam. To nic. Jeszcze wszystko przede mną. Idę zrobić kawę, bo nie mogę się dobudzić.
Życzę smacznej kawki na przebudzenie
My nie żartujemy, burze w akwenie Morza Śródziemnego to jest kataklizm, widziałam to po raz pierwszy i więcej nie chcę tego przeżywać. Nasza burza to deszczyk i wiaterek w porównaniu do tamtej.
o! Widzę coś o kawce. Jedną już zaliczyłem, ale i drugiej nie odmówię.
Smacznego
czasem złoszczę się że to ma już ponad 4400(ponad) odpowiedzi i ciśnie mi się żeby autor założył nowe. Zaczynam jednak czytać od tyłu i mi przechodzi
Rzadko zaglądam na początek pytania, wiesz ile to przewijania
szkoda że tutaj odpowiedź nie pojawia się bezpośrednio pod postem na który wstawiamy. Przy jednoczesnej rozmowie kilku userów, czasem ma mętlik
Na horyzoncie burze. Ale póki co jest pięknie
Musisz zacytować cokolwiek w poscie, na ktory odpowiadasz, wtedy dokładnie widać na co i komu odpisujesz.
Zobacz, tak i wtedy widać.
Zgadza sie, sciana wody
Jest opcja cytuj