Deszcze niespokojne potargały upały
![]()
![]()
U mnie Słońce w pełnej krasie i 29 w cieniu ![]()
Każdy ma taką pogodę, na jaką sobie zasłużył. Do mnie też deszcze nie dotarły. I dobrze!
![]()
Górą dobrzy ludzie ![]()

Kapkę chłodniej ale do zimna daleko
![]()
![]()
![]()
![]()
Na północy ciepło, ale nie gorąco.
Wczoraj burza czyli kilka prawie suchych piorunów na Bałutah wyłączyła tramwaje z obiegu
A dzis popadało i to zdrowo. Choc moze ja grymasna jestem, ale w porownaniu z tym co potrafi przyroda nad Morzem Srodziemnym to deszczyk byl…
W nocy (ok. 2:00) obudziły mnie grzmoty lało jak z cebra, ale bez wiatru. Pies oczywiście na baczność burza kojarzy mu się z petardami, więc zamiast spanie to przytulanie ![]()
W żadnym wypadku nie można tego porównać do burzy na Sycylii, kto tego nie przeżył nie wie jak wygląda prawdziwa burza z ulewą ![]()
Z tego, co opisujecie wynika, że jeszcze prawdziwej burzy nie widziałam. To nic. Jeszcze wszystko przede mną. Idę zrobić kawę, bo nie mogę się dobudzić.
Życzę smacznej kawki na przebudzenie ![]()
My nie żartujemy, burze w akwenie Morza Śródziemnego to jest kataklizm, widziałam to po raz pierwszy i więcej nie chcę tego przeżywać. Nasza burza to deszczyk i wiaterek w porównaniu do tamtej.
o! Widzę coś o kawce. Jedną już zaliczyłem, ale i drugiej nie odmówię.![]()

Smacznego ![]()
czasem złoszczę się że to ma już ponad 4400(ponad) odpowiedzi i ciśnie mi się żeby autor założył nowe. Zaczynam jednak czytać od tyłu i mi przechodzi ![]()
Rzadko zaglądam na początek pytania, wiesz ile to przewijania ![]()
szkoda że tutaj odpowiedź nie pojawia się bezpośrednio pod postem na który wstawiamy. Przy jednoczesnej rozmowie kilku userów, czasem ma mętlik
Na horyzoncie burze. Ale póki co jest pięknie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Musisz zacytować cokolwiek w poscie, na ktory odpowiadasz, wtedy dokładnie widać na co i komu odpisujesz.
Zobacz, tak i wtedy widać.
Zgadza sie, sciana wody ![]()
Jest opcja cytuj